Erzurum Devlet Tiyatrosu Tunus'ta 1423 Mart tarihleri aralarında Tunus'ta düzenlenecek festivalde Erzurum Devlet Tiyatrosu bir oyun sergileyecek Erzurum Devlet Tiyatrosu, Ben Arous Valiliği’nin davetlisi olarak Tunus’a gidecek, Erzurum Devlet Tiyatrosu sanatçıları Tunus’ta 1423 Mart tarihleri aralarında düzenlenen “6 MED Çocuk Festivali ne katılacak Festival kapsamında Nedim Buğral’ın yazdığı, Hakan Yavaş’ın yönettiği “İki Bavul Dolusu adlı çocuk oyunu sahnelenecek Oyun, 15, 16, 17 Mart tarihlerinde temsil edilecek Süsleme tasarımı Hakan Dündar, kostüm tasarımı Suzan Kara, ışık tasarımı Ersen Dursun, dans düzeni Sezai Yılmaz göre hazırlanan oyunun müzikleri ise Selçuk Yılmaz’a ait bulunuyor Sezai Yılmaz ile Yavuz Topçuoğlu’nun rol aldığı oyunun konusu şöyle: “İki palyaço; Pırasa ile Hapşu, yeni başladıkları sirkte oysa ilk gösterilerine gitmek üzere tren istasyonuna giderler Lakin treni kaçırırlar İstasyonda kimse olmadığı için yapacakları gösterinin provasını burada yaparlar Oyun süresince Pırasa’nın bencilliği ile Hapşu’nun sakarlıkları sonucu düştükleri gülünç durumlar izleniyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.