Eşarplı günlere hazırlanmış mısınız? esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa8648bcgifalt :hey: :hey: :hey:im yeni bir moda akımı başlıyor Bakın okuyun inceleyin sonradan yok efendim ben bilmiyordum falan filan değil ben anlamam hepiniz bakın eşarp modasınaesarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa86920falt esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa86920falt Eşarplı günlere hazırlanmış mısınız?esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa86920falt Eek! rkide: Bu sezon, modanın ibresi klasikleri göze çarpan ediyor O halde, baki klasiklerden eşarpla ‘eşarplı günler’ serimizi başlatabiliriz Her güne bir eşarp! Pazartesi: Boyunda 1548550199 1548550199 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90767aesarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90767a esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90767a Eşarbı boyunda kullanmak aklınıza büyükanne şıklığı fikrini getiriyorsa bu fikri çabucak kovalayın Zira eşarbınızı antika bir broş ya da eşarp yüzüğüyle birlikte kullanmadığınız takdirde büyükanne gibi belirme riskiniz yok Püsküllü versiyonları, bohem stilin anahtarı ‘A la Kenzo’ bir görüş için, çiçekli diz altı elbise ve üstüne giyeceğiniz retro yeleği, püsküllü eşarpla tamamlayabilirsiniz “Bu feminenlik bana göre değil derseniz, onun da çözümü var Yüksek muhakkak pantolonunuzun üstüne giydiğiniz V yaka kazağınızı gevşek bağlanmış bir eşarpla bir araya getirin Salı: Bilekte Bugün bir değiştirme yaparak eşarbınızı bileğinize dolayın Kocaman bir fiyonk haline getirirseniz başka hiçbir aksesuar kullanmanıza lüzum kalmaz Bu Nedenle fiyonklu eşarbınızı kıyafetinizin odak noktası haline getirmiş olursunuz Sıkıca doladığınız takdirdeyse öteki bileğinizi de büyük bileziklerle doldurabilirsiniz Ya Da eşarbınızın üstüne ufak bir broş kondurabilirsiniz id Çarşamba: Çantada 1548550199 1548550199 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90de96esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90de96 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa90de96 Çantanızın sapına desenli bir eşarbı tesadüfen bir şekilde bağlayın Çantanızı elinizde taşırken eşarbın peşiniz sıra süzülüşünün hoş bir görüntü yaratacağına kesin olmama değil Perşembe: Saçta 1548550199 1548550199 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa916602esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa916602 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa916602 Kraliçe Elizabeth, Jacqueline Kennedy, Grace Kelly ve Audrey Hepburn, saçlarına bağlama şekilleri itibariyle eşarbı ultra feminen bir aksesuar haline getiren isimler oldu Fakat farklı bağlama stilleriyle bir ‘hippie’ye ya da ‘rock chic’e değiştirmek de olası Eşarbınızı kalın bir şekilde bağlayıp saçınıza krepe yaparsanız, Brigitte Bardot gibi görünebilirsiniz Alnınızı kaplayan tarzda, uçlarını uzun bıraktığınızda Janis Joplin’in hippie görüntüsüne kavuşursunuz Cuma: Belde 1548550199 1548550199 esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa920aecesarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa920aec esarpligunlerehazirmisiniz5c4cffa920aec Bugün kemeri bir kenara bırakıp azıcık deneyde kullanılan olun Flanel pantolonunuzun belini şık bir eşarpla süsleyin Vücudunuzu sımsıkı saran eteğinizin beli de eşarpla hareketlendirilebilir Tatlı bir fiyonk atarsanız, daha da güzel bir bakış yakalarsınız Cesaretli olmaktan çekinmezseniz, kabanınızın beline dev bir eşarp bağlayın Cumartesi: Şapkada Geniş çevrili ya da panama modeli bir şapkayı, eşarpla çok daha cazibeli ayla getirebilirsiniz Başrollerdeki şapkanızın yardımcı oyuncusu ‘loafer’ kundura olsun Pazar: Ceket içinde Bütün hafta eşarbı farklı şekillerde kullandıktan sonra en kalp isteyen tatbik tarzını sona bıraktınız Şu Anda sıra, eşarbınızı bluz haline getirmeye geldi Tabii bunun için büyük ebatlı modellere ihtiyacınız var Eşarbınızı, boyundan ast sırtı açık bir tarzda da straples olarak da kullanabilirsiniz