Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşcinsel Bireyin Verdiği Pozu Eleştirerek Önerdiği Pozla Mizahşörlerin Diline Düşen Sosyal Medya Kullanıcısı

Eşcinsel Bireyin Verdiği Pozu Eleştirerek Önerdiği Pozla Mizahşörlerin Diline Düşen Sosyal Medya Kullanıcısı
0
55

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-79f80387616db6a7cd44976c0c97761241daab8c.jpg

Eşcinsel bireyin poz vermesini eleştirerek önerdiği pozla toplumsal medya gündemine oturan kullanıcı, toplumsal medya mizahşörlerinin lisanına düştü. Bizler de sizler için en hoş karşılıkları derledik.????

Eşcinsel birey olduğu için seksi pozlu paylaşım yapamayacağını söyleyen kullanıcının önerdiği poz toplumsal medyada goygoycuların lisanına düştü.

twitter.com
- Eşcinsel değil misin neden bu türlü poz veriyorsun? 

- Nasıl poz vermem bekleniyordu?

Bu türlü: ????

twitter.com
1. Sonrasında da yorumlar gecikmedi olağan ki...

twitter.com
Referans verilen kişi tam olarak benim.

2. "Her ne vakit daha kadınsı poz paylaşırsam paylaşayım kuzenlerim tam olarak bu türlü oluyor."

twitter.com
3. "Freda'yı bunun dışında bırakın."

twitter.com
4. "İyi geceler."

twitter.com
5. "Bodycon elbise giydiğimde beni beğenen kişi de buydu."

twitter.com
6. "Erkek arkadaşım, queer olduğum konusunda dalga geçmediğimi fark etti ve düşündüğü şey buydu."

twitter.com
7. "Tüm gün boyunca gördüğüm en komik şey."

twitter.com
8. "Bugün birisi toplumsal medyada öyküme karşılık verdi ve hoş olduğumu söyledi. Ben de teşekkür ettim...

twitter.com
Sonrasında 'kadınlardan hoşlandığını sanıyordum' dedi. Evet eşcinselim lakin kaba bir insan değilim.'

9. "Hepinizin durdurulması gerekiyor."

twitter.com
10. Neredeyse oturduğum yerden düşüyordum."

twitter.com
11. "Eşcinsel birey üzere görünmüyorsun." ????

twitter.com
12. "Bu neden bu kadar komik?"

twitter.com
13. "Nasıl istersem o denli poz veririm."

twitter.com
Siz bu hususta ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt