Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eşek eşeği onduclu kaşır

Eşek eşeği onduclu kaşır
0
234

Similar threads

Eşek eşeği öndüçlü kaşır, Eşek eşeği ödünç kaşır atasözünün anlamı nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Subaşının Eşeği Eşeği kaybolan Subaşı, ateş puskurmuş: Cabuk benim hayvanımı bulun, yoksa karışmam! Diye bağırmaya başlamış Herkesi bir telaş , bir korkudur almış Eşeği aramak icin dort bir tarafa dağılan Akşehirliler , yolda Hoca'ya rastlamışlar: Aman Hocam, bize yardım et Yolda sahipsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Subaşının Eşeği Eşeği kaybolan Subaşı, alev püskürmüş: Çabuk benim hayvanımı bulun, yahut karışmam! Diye bağırmaya başlamış Herkesi bir telaş , bir korkudur almış Eşeği seslenmek için dört bir tarafa dağılan Akşehirliler , yolda Öğretmen'ya rastlamışlar: Aman Hocam, bize takviye et Yolda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
son pişmanlık fayda etmez atasozu, son pişmanlık fayda etmez acıklaması, son pişmanlık fayda etmez anlamı Kurtların, kuşların dilinden anlayan Hazreti Suleyman aleyhisselama gelen bir adam yalvarır: Ne olur ey Allah'ın nebisi bana da hayvanların dilini oğret de ben de konuştuklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Dunyanın En Uzun Eşeği Romulus Teksasta bir yerel veteriner tarafından olculen eşek Romulusun boyu 1,72 metre cıktıBu eşeğin Adı Romulun eşek dunyanın en uzun eşek unvanını almak icin bekemedeBu boyla dunyanın en uzun eşek unvanını elinde bulunduran rakibinden 2 cm daha uzun olduğu ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt