Eşek Sütünün Faydaları ( Zayıflamak isteyenlere Özel ) eşek sütünün faydaları eşek sütü haram mı sütü nerelerde kullanılır eşek sütünün faydaları, yararları, nasıl içilir, nerelerde bulunur, haram mı, proteini ile alakı bilgiler Eşek sütünü nereden buluyoruz ancak içiyoruz dimieseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c593415f06aaalt Hayır postacomtr de gördüm haberi garipsedim Haberin detayı şöyleydi meleklerim 1549349905 1549349905 eseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c5934162d525eseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c5934162d525eseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c5934162d525 Üretimin yarıdan fazlası çocuk hastalıkları birimlerine satılırken, zayıflatıcı özelliği nedeniyle eşek sütü kadınlar göre da yoğun olarak tüketiliyor Napoli Üniversitesi uzmanlarına göre, eşek sütü vücuttaki yağ oranını azaltarak ayrıca formda tutuyor, ayrıca de içindeki yüksek kalitedeki Omega 3 yağları ve kalsiyum ile kalbi koruyor Eşek sütü keza astıma iyi geliyor, kansere karşı koruyor Eşek sütünün içindeki ufak bakteriler sütün çabucak enerjiye dönüştürülmesini sağlıyor ve böylece çabuk yakılıyor Yahu kardeşim memlekette eşşek mi yokeseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c593415f06aaalt Değil tabiki alayını Rahmetli Kemal Sunal'ın filiminde de anlatıldığı üzere sucuk yaptılareseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c593415f06aaalt Sonradan ben bizzat eşşek sütünü malesef içmem Şimdilerde trend buymuş, eşek sütüyle zayıflanıyormuş Hay eşşek hayeseksutununfaydalarizayiflamakisteyenlereozel5c5934168a556pngalt Yani sütü içenemi haberi yapanamı varın gerisin siz düşünün EŞEK SÜTÜ NE İŞE YARAR NASIL İÇİLİR NEREDEN BULUNUR Eşek sütü aslında bilmediğimiz ve duyduğumuzda şaşırdığımız bir gıdaİnek sütü ve keçi sütü biliyoruz ama eşek sütü nedir, neye iyi kazanç, nasıl bir faydası vardır böylece bilmiyoruz fiilen Eşek sütü, Ömer Osman Korkmaz’ın bir Tv programında eşek sütünün faydalarını açıklamasından daha sonra eşek sütünü ve sağlığımıza faydalarını duydukEşek sütü anne sütüne en yakın süt olarak tanımlanıyor İçeriğinde protein, kalsiyum ve şeker oranı yüksektir Eşek Sütünün Faydaları: * Antibakteriyel özelliği vardır mikropları öldürür, * Bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara yakalanma riskini azaltır, * siroz hastalığı için faydalıdır, * kansere karşı koruyucudur ve kemateropi görenler için faydalıdır, * astım ve bronjit hastalığına iyi gelir, * alev düşürücü etkisi vardır, * balgam söktürmeye faydalıdır Eşek sütü nasıl kullanılır: Eşek sütünü nereden bulabilirim ve nasıl kullanmalıyım diyenler vardır Eşek sütü eczanelerde satılıyor, kolayca bulabileceğiniz bir süt ürünüdür Aldığımızda alışılagelmiş süt içer gibi günde bir kadeh değin içebilirsiniz Yada aldığınız eczaneden kullanımı ile ilgili veri isteyebilirsiniz Eşek sütüde içilirmi demeyin Fazla yardımcı ve dinç bir besin kaynağı sahiden