Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esenyurt'ta silahlı kavga: 3 yaralı 7 gözaltı

Esenyurt'ta silahlı kavga: 3 yaralı 7 gözaltı
0
240

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
171524.jpg

Olay, saat 21.30 sıralarında İnönü Mahallesi'nde yaşandı. Teze nazaran, iki komşu esnaf ortasında çöp atma ve tahta modülleri yüzünden tartışma çıktı. Kısa müddette tartışma yerini hengameye bıraktı. Silahların çekildiği hengamede Mazlum B., Murat B. ve Murat K. silahla yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Polis etrafta güvenlik tedbiri alırken, sıhhat grupları yaralıları hastanelere kaldırdı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınırken, 2 adet silah ele geçirildi. Yaşanan arbede anı cep telefonu kameralarına yansıdı.

'Silah sesleri duydum'

Görgü şahidi Mehmet Gül, "Yemekhaneci ve tekstilciler hengame etti. Silah sesleri duydum. Ben bir tane yaralı gördüm ancak 3 yaralı var diyorlar. Çöp konteynerinin yanına tahta koymuşlar yemekhaneci de 'yapmayın' demiş ortasında tartışma çıktı sonra arbede etmişler" dedi.

Polis gruplarının olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Similar threads

Olay, Şehremini Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Teze nazaran, Kerpiçhane Sokak'ta iki küme ortasında şimdi bilinmeyen bir nedenle silahlı ve bıçaklı hengame çıktı. Taraflar ortasındaki tartışmada bir kişi arbede ettiği şahsa silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Esenyurt'ta dün akşam saat 19.00 sıralarında 4 katlı binanın bodrum katında şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Etraftakiler durumu itfaiye, polis ve sıhhat gruplarına haber verdi. Bu sırada dumanlar apartmanın içini sardı. Olay yerine gelen itfaiye takımları yangına müdahale ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sakarya’nın Serdivan ilçesi, Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde iki küme ortasında şimdi belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Yerini hengameye bırakan tartışmada taraflardan biri yanında bulunan silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların maksadı olan 4 kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İstanbul’da, Eminönü’nde bulunan Yeraltı Çarşısı’nda, 8 Eylül saat 01.20 sıralarında çıkan hengame ortalığı birbirine kattı. Çarşıda Tacettin G. isimli esnaf, satılık olan dükkanı alınca, bir öbür esnaf Mehmet T. ile ortalarında tartışma yaşandı. Tartışma, bir mühlet sonra hasımlığa dönüştü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde, saat 18.00 sıralarında kuyumcudan altınları alan kurye, 2 çantadan birini arabaya yükledi. Kurye kalan çantayı da yüklemeye çalıştığı sırada 2 motosikletli yanına geldi. Motosiklettekiler birinci olarak havaya ateş etti, daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt