Eşim beni aldatıyorrrrrr !!! sevdiğinin pişman olması için dua merhaba melekler fazla dertliyim 1 hafta önce eşimin beni aldattığını öğrendim hemde sekreteriyle kahroluyorum yüreğim fazla acıyor onu kaybetmek istemiyorum daha 1,5 yıllık evliyiz offffffff offfff ne yapmalıyım eşim boşanmak istiyor ve onunla evlenecekmiş ben ölürümde onu o kıza yar etmem fazla seviyorumm affetmek çok şiddet lakin yuvamı bozamam Allah düşmanımın başına vermesin fazla güç çeken bilir artı kızın aileside biliyor ya inanamıyorum eşimin gözü ondan başkasını görmüyor çok mutsuzum, yaşama isteğim kalmadı ne yaptısam, ne değin yalvardısam olmuyor çeviremiyorum sıfırdan evlendik, beraber çalıştık herşeyi yaptık şuan maddiyat süperlakin insanlığını kaybetti para bu kadar değiştirirmi insanları Allahım keşke iflas etsekte, iş miş kalmasada sadece benim olsa yalnızca beni sevseyuvamızı yıkmasaben evliliğimi kurtarmak için herşeyi denedim lakin olmuyortavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlarbaşka ne yapmalıyım ben bildiğim tüm çareleri denedim zihin babasız tükendi bundan böyleesimbenialdatiyorrrrrr5c51885324e26gifalt :18: 18 :18:esimbenialdatiyorrrrrr5c5188532ad6fgifalt :grev: :grev: :grev: