Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşim beni aldattı..

Eşim beni aldattı..
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birkaç gün önce bir olay başıma geldi ve o kadar kötüyüm ki Eşim bir gece yarısı telefonda hiç tanımadığı bir erkekle cinsel içerikli konuşmalara girip konuşmayı yarım saat sürdürüyor ve cinsel anlamda erotik konuşmalarla bütün ahlaksızlıkları yapıyorlar ve bu adamı benim eşim olacak mahlukat sosyal medyadan kendisi buluyor telefonunu isteyip kendisi arıyor Bir de iki tane çocuğum yanında uyurken kendini başka birine sunuyor bu nasıl birşeydir Allah aşkına Ben görüşme dökümanını aldım ve herşeyi ortaya çıkardım Bu arada biz eşim olacak o kadınla kısa bir süre önce tartıştık ve ben babamın evine gitmiştim, kayınvalidem ise onun ve çocuklarımın yanına yani evimize gelmişti Bu haltı yediği adamıda aradım mahkeme korkusuyla herşeyi itiraf etti İki tane çocuğum var ben ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim Allah'a sığınıyorun yoksa kendime birşey yapacağım yediremiyorum onuruma gururuma hiç beklemezdim yıkıldım Tamam altlı üstlü yakalamadım fakat bu da aldatmadır bu da zinadır Sen kocandan başkasını kendi mahremine nasıl alırsın Ayrıca bu bir şüphe kuruntu falan değil bire bir anlattığım gibidir, olay tamamen ortaya dökülmüştür Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım Aradım babasını o da benim arkamda durdu namus meselesi oğlum dedi çocuklarımı hak etmediği için ikisinide aldım ve memleketlerine gittiler Bende bugün boşanma davası açıyorum Bu kadının dinimizde günahı ney rabbim ona nasıl bir azap yaşatacak Ayrıca başka bir erkekle zina yaptığı için bizim nikahımız da düşer öyle değil mi? Bana bir yol gösterin Allah rızası için

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt