Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşim beni nasıl aldatabildi?

Eşim beni nasıl aldatabildi?
0
85

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Nedeni öğrenmek sonucu değiştirmeyecek Enkazdan nasıl kurtulacağınızı düşünmeniz fazla daha sağlıklı
Ola Ki yeni bir ilişkiniz var Belki de senelerdir berabersiniz ufak tefek sorunlar o kadar ya da böyle çözülüyor Yaşayıp gidiyorsunuz Derken bir haber: Aldatılmışsınız Hem de kaç kez Derhal ne olacak? İçinizi kemiren acı ve kuşku nasıl dinecek? En önemlisi bundan daha sonra kime güveneceksiniz?*
Aldatılmak insanın kendini değersiz ve yetkisiz hissetmesine yol açıyor Duyguların karardığı bu dönem geçmişi hatırlamak karında tornavida etkisi yapıyor Daha dün gibi aşık olmuştunuz Daha görecekleriniz, daha yaşayacaklarınız vardı Olmadı Peki niçin olmadı?*
Hissi enkazın böylesinde neden sorusunu çünkü diyerek susturamazsınız Sizi niçin aldattığını bütün tamamen öğrenseniz de yaşadığınız acı dinmeyecek Geçmiş değişmeyecek Bulunduğunuz noktada yapılacak en iyi şey kandırma gerekçelerinin sizi yönlendirmesine müsade vermemek olabilir *
Mutsuzdum aldattımYalan Mutsuz olmak hile nedeni yok Tersine evliliğinde mutlu olan erkekler mutsuz olanlara oranla daha çok aldatıyor Rutgers Üniversitesi bünyesinde insanbilim uzmanı Helen Fisher başkanlığında yapılan bir araştırmaya göre evliliğinde mutlu olan erkekler % 56 oranında daha artı aldatıyor Kadınlardaysa bu oran % 36 civarında Özetle mutsuzdum aldattım yalan Çünkü mutluysa hile olasılığı daha yüksek*
Bayan ve erkek öbür nedenlerle aldatıyor Evliliğinde mutlu erkeklerin kandırma nedenlerinin başında öbür partnerlerle cinsel beraberlik deneyimleme ricası var Kadınlarsa çoğunlukla yalnızlık gerekçesiyle aldatma eğiliminde; şehvetli boşluklarını başkalarıyla kapamayı deniyorlar *
Sizden eksik kazanıyorsa aldatır mı?Erkeklere yüklenen görevlerden en bilineni “eve ekmek getirmek Ancak günümüzde işler fazla değişti Artık kadınların da eli ekmek tutuyor Bu hoş gelişmenin ast etkisi umulan: Eşinden eksik kazanan erkeğin havası sönüyor Zavallı Bay Benlik da kendini kanıtlayabilmek için diğer bir kadının kollarına koşuyor Cinsine yüklenen devir tanımını sorgusuz sualsiz kabul eden böyle bir erkekle gelen diğer riskleri düşünebiliyor musunuz?*
Kocanız sizi yüzde 45 ihtimalle aldattıHemen böyle söyleyince rahatsız olabilirsiniz fakat sonuçlar böyle Evli erkeklerin eşlerini aldanma oranı % 25 Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Birliği ’nin yaptığı araştırmaya kadar cinsel beraberlik yaşanmamış aldatmalar da eklenince oran % 45 ’e çıkıyor*
Kadınlarda oran yine düşük Ama gerçi azımsanmayacak ölçülerde Evli kadınların eşini kandırma oranı az daha % 15 Cinsel ilişki yaşanmamış aldatmaları da hesaba katınca oran % 35 ’e çıkıyor*
Aldatmak boşanma sebebi değilBu içten Evlilikte taraflardan biri diğerini aldattıysa genel olarak boşanılmıyor Toplum baskısından ürkme, yalnızlık korkusu, çocuklar ve hesaplı endişeler ayrılmayı güçleştiriyor Sevgililerdeyse durum bambaşka Az Önce evlenmemiş çiftlerin aldatma sonucu ayrılması daha olası*
Aldatmanın kanıtı değil ama şüphesi varTuhaf saatlerde gelen telefonlar, mesajlar, uzayan meslek saatleri veya seyahatler sizi şüphelendiriyorsa süre kaybetmeden eşinizle konuşmalısınız Ajancılık oynamaya lüzum değil Uzmanlar böyle durumlarda kuşkuları konuşarak gidermeyi öneriyorlar Şayet başlarda antipatik tartışmalar çıkabilir fakat zamanla aranızdaki irtibat daha da güçlenir İlişkiniz sağlamlaşır*
Aldatılmanın basit tarafı yok Canınızı sıkmayın diyemiyoruz Yalnızca şunu bilin: Sorun sizde yok, onda*

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt