Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşim beni nasıl aldatabildi?

Eşim beni nasıl aldatabildi?
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nedeni oğrenmek sonucu değiştirmeyecek Enkazdan nasıl kurtulacağınızı duşunmeniz cok daha sağlıklı
Belki yeni bir ilişkiniz var Belki de yıllardır berabersiniz Ufak tefek sorunlar oyle veya boyle cozuluyor Yaşayıp gidiyorsunuz Derken bir haber: Aldatılmışsınız Hem de kac kez Şimdi ne olacak? İcinizi kemiren acı ve kuşku nasıl dinecek? En onemlisi bundan sonra kime guveneceksiniz?
Aldatılmak insanın kendini değersiz ve yetersiz hissetmesine yol acıyor Duyguların karardığı bu donem gecmişi hatırlamak karında tornavida etkisi yapıyor Daha dun gibi aşık olmuştunuz Daha gorecekleriniz, daha yaşayacaklarınız vardı Olmadı Peki neden olmadı?
Duygusal enkazın boylesinde neden sorusunu cunku diyerek susturamazsınız Sizi neden aldattığını tum ayrıntılarıyla oğrenseniz de yaşadığınız acı dinmeyecek Gecmiş değişmeyecek Bulunduğunuz noktada yapılacak en iyi şey aldatma gerekcelerinin sizi yonlendirmesine izin vermemek olabilir
Mutsuzdum aldattımYalan Mutsuz olmak aldatma nedeni değil Aksine evliliğinde mutlu olan erkekler mutsuz olanlara oranla daha cok aldatıyor Rutgers Universitesi bunyesinde antropolog Helen Fisher başkanlığında yapılan bir araştırmaya gore evliliğinde mutlu olan erkekler % 56 oranında daha fazla aldatıyor Kadınlardaysa bu oran % 36 civarında Ozetle mutsuzdum aldattım yalan Cunku mutluysa aldatma olasılığı daha yuksek
Kadın ve erkek farklı nedenlerle aldatıyor Evliliğinde mutlu erkeklerin aldatma nedenlerinin başında farklı partnerlerle cinsel birliktelik deneyimleme isteği var Kadınlarsa genellikle yalnızlık gerekcesiyle aldatma eğiliminde; duygusal boşluklarını başkalarıyla kapamayı deniyorlar
Sizden az kazanıyorsa aldatır mı?Erkeklere yuklenen gorevlerden en bilineni “eve ekmek getirmek Ancak gunumuzde işler cok değişti Artık kadınların da eli ekmek tutuyor Bu guzel gelişmenin yan etkisi malum: Eşinden az kazanan erkeğin havası sonuyor Zavallı Bay Ego da kendini kanıtlayabilmek icin başka bir kadının kollarına koşuyor Cinsine yuklenen gorev tanımını sorgusuz sualsiz kabul eden boyle bir erkekle gelen diğer riskleri duşunebiliyor musunuz?
Kocanız sizi yuzde 45 ihtimalle aldattıŞimdi boyle soyleyince rahatsız olabilirsiniz ama sonuclar boyle Evli erkeklerin eşlerini aldatma oranı % 25 Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Birliği’nin yaptığı araştırmaya gore cinsel birliktelik yaşanmamış aldatmalar da eklenince oran % 45’e cıkıyor
Kadınlarda oran yine duşuk Ancak yine de azımsanmayacak olculerde Evli kadınların eşini aldatma oranı yaklaşık olarak % 15 Cinsel ilişki yaşanmamış aldatmaları da hesaba katınca oran % 35’e cıkıyor
Aldatmak boşanma sebebi değilBu doğru Evlilikte taraflardan biri diğerini aldattıysa genellikle boşanılmıyor Toplum baskısından cekinme, yalnızlık korkusu, cocuklar ve ekonomik endişeler ayrılmayı gucleştiriyor Sevgililerdeyse durum farklı Henuz evlenmemiş ciftlerin aldatma sonucu ayrılması daha muhtemel
Aldatmanın kanıtı yok ama şuphesi varTuhaf saatlerde gelen telefonlar, mesajlar, uzayan iş saatleri ya da seyahatler sizi şuphelendiriyorsa zaman kaybetmeden eşinizle konuşmalısınız Ajancılık oynamaya gerek yok Uzmanlar boyle durumlarda kuşkuları konuşarak gidermeyi oneriyorlar Belki başlarda tatsız tartışmalar cıkabilir ama zamanla aranızdaki iletişim daha da guclenir İlişkiniz sağlamlaşır
Aldatılmanın kolay tarafı yok Canınızı sıkmayın diyemiyoruz Sadece şunu bilin: Sorun sizde değil, onda

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt