Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşime Guzel Sozler

Eşime Guzel Sozler
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Eşime Guzel Kısa Sozler

Eşinize soyleyeceğiniz en guzle sozlerEşinize olan sevginizi mutluluğunuzu anlatan birbirinden guzel kısa sozler arasından derlediğimiz bu guzel sozleri sizler icin sayfamızda paylaşıyoruzİşte Eşime guzel sozler

Bugun, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum Evlilik yıldonumumuz kutlu olsun Birtanem

Yıllar gecse de aşkımız ilk gunku gibi Yaşattığın ve yaşatacağın tum mutluluklar icin binlerce teşekkurler hayatım

Dunyanın kralicesi olacağıma, seninle samanlık seyran bana Aşkım

Dunyadaki en guzel şey, kocasını seven kadının hissettikleridir seni cok seviyorum kocacığım

Zaman cok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya soz verdiğiniz bugunden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin Mutluluklar

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

Koca bulmak bir sanattır Elde tutmak ise bir gorevdir

Kocalar yangın gibidirler, başıboş kaldıklarında dışarı kacarlar

Yaşamıma kattığın her yeni guzellik icin sonsuz teşekkurler İyi ki evlenmişiz karıcığım…

Geride bıraktığımız onca senede her daim yanımda var olarak hayatımı guzelleştirdiğin ve desteğini hicbir zaman eksik etmediğin icin sonsuz teşekkur borcluyum sana Aşkım

Seninle evliliğim boyunca bir kez pişman oldum, o da seninle evlenmekte bu kadar gec kaldığım icin

Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem Evlilik yıldonumumuz kutlu olsun Sevgilim

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehimizin hic şarapsız kalmaması dileklerimle, hayat boyu mutluluklar Aşkım

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır Mutluluğumuz daim olsun, sevgimiz sonsuza dek sursun birtanem

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt