Eşimi başkasıyla gördüm Zina sebepli boşanma davası açabilir miyim? eşimi diğer birisiyle flört ederken gördüm,zina sebebine dayanarak boşanma davası açabilir miyim,eşimin yanında diğer bir bayan vardı zina nedeniyle boşanabilir miyim,eşimin sevgilisi var zina gerekçeli boşanma davası açabilir miyim, 35898 35898 esimibaskasiylagordumzinasebeplibosanmadavasiacabilirmiyim5c52315e6a4dfesimibaskasiylagordumzinasebeplibosanmadavasiacabilirmiyim5c52315e6a4df 190 229 images3jpg35898 Eşimi başkasıyla gördüm Zina sebepli boşanma davası açabilir miyim? images3jpg35898 Eşimi başkasıyla gördüm Zina sebepli boşanma davası açabilir miyim? Zinadan laf olabilmek için cinsel bir ilişkinin varlığı gereklidir Cinsel ilişki içermeyen aşıkane davranışlar sadakatsizlik olsa bile tek başlarına zina sebebiyle boşanma davası açmak için tatmin edici değildirler Ama zinanın varlığına fiili karine oluşturabilirler Eşlerden birinin geçerli bir sebep yokken karşısında cinsle ev, otel gibi kapalı mekanlarda yalnız kalması, tenha yerlerde görülmesi, arkadaş canlısı fotoğraflar çektirmesi, sık sık ve özellikle gece vaktinde telefonla konuşması gibi hallerde zina gerçekleşmiş olarak kabul edilir