Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

eşimi ihanet etmek üzereyim şirin güzel bir kıza vuruldum nolur destek çıkmazdayım

eşimi ihanet etmek üzereyim şirin güzel bir kıza vuruldum nolur destek çıkmazdayım
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var

yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede evlendim lakin almanyada yasiyorum iki tanede cocugumuz var, 12 sene güzel evliligimiz vardi daha sonra herkesinki gibi standart bir evlilik oldu,yani ne kötü ne de iyi,esim güzel bir kadin ve onu hic kiskanmazdim cünkü ona o kadar güvenirdim oysa cümbür cemaat yanlis yapar ama o asla yapmaz diye düsünürdüm,baskalarindan onun hakkinda fena birsey duymus olsam böyle birseyin asla olamayacagini söyleyecek durumda yani öyle güvenirdim

arada küskünlük olurdu ara sıra 2 gün ara sıra bir kac hafta sürerdi fakat barisinca hersey unutulurdu,bundan 3 yıl önce yine küsmüstük ve bu küskünlük bir kac hafta sürdü,normalinden cok farkliydi bu küskünlük konusuyorduk ama benimle cok soguk konusuyordu,bende hatayi kendimde aramaya basladim ne yapayim ne edeyim derken aklima keylogger programi geldi (bilmeyenler icin ajan programi pc de olup biteni kayit ediyor ismide golden eye)
msn'de türkiye'de ailesi ve arkadaslariyla yazisiyordu,bende benim hakkimda neler yazdigini merak ediyordum dogrusu yanlislarimi düzeltmek icin o programi yüklemistim

programi yükledikten 12 gün daha sonra ise gitmistim ögleden sonra eve geldim yemek yedikten daha sonra esim ben arkadasimin yanina gidiyorum diye gitti cocuklari bana birakti zaten son zamanlarda cok yapiyordu bunu ve gitti,aksam oldu cocuklari yatirdim ve pc nin basina gectim programi actim olup biteni okumaya basladim,ben yokken neler yapmis diye,muzik dinlemis oraya buraya bakmis daha sonra msn yi acmis birisiyle yazismis duhaf bir isimdi neyse okumaya basladim

ilk baslarda birsey anliyamadim fakat okumaya devam ederken kalp atisim hizlanmaya basladi sonradan her yerim titremeye basladi sonra etrafi bulanik görmeye basladim yarı karabasan görmüs gibi sonradan pat diye migdem bulandi wc ye kostum yediklerimi cikardim yüzümü kafami soguk suyla yikadim azıcık sakinlesmeye calistim ne dek durdum bilmiyorum birazcık kendime geldim ve ola ki düş görmüsümdür diye yeniden pc nin basina oturdum malesef düş degilmis gercegin ta kendisi

yazilanlara gelince kâğıda dökmek bile istemiyorum su anda benzeri yeniden yasiyorum o olayi,bir yazismalari var bilmeyen 20 yillik evli sanar birde benim esim hamile kalmis onun dalgasini geciyorlar karsi taraf cocugu aldir diyor benim esim sana ne doguracam diyor ve ben bu yazilanlari okuyorum daha coook yazilar var ama dilim varmiyor,neyse ben tekrar fenalasiyorum pc yi kapatiyorum tv yi aciyorum saat gecenin yarisi oldu daha gelmedi salagim ya daha kiz arkadasinin evinde saniyorum sonradan kafam aniden dangg ediyor hemen arkadasini ariyorum bizimki ne süre gelecek diye karsi tarafin cevabi: o cikali 3 saat oldukusura bakma tama o senden sonra baska arkadasinada gidecekti dedim kapattim teli

lakin beni kiminle boynuzladigini ögrenmekm istiyordum ve Allah'dan sabir diledim ve sakin olmaya calistim,becerdimde koltuga yattim ve bekledim,daha sonra geldi bana bakmadan yatak odasina girdi uyudu

ben ondan sonradan 34 gün yüz yüze gelmemeye calistim isten cikinca eve gelmiyordum onlarin yatmasini bekliyordum pek geliyordum,yazilanlari peşine düşüp takip etmeye devam ediyordum ve sonunda webcam'la görüsmeye baslayinca kim oldugunu ögrendim,baskasi olsa sinirden ne yapacagini bilmez oraya buraya saldirir lakin bende daha degisik bir tesir yapti cok bitkin düstüm cok gücsüz oldum pat diye

bu olay beni cok yipratti ve dayanamadim esyalarimi toplamaya basladim sırası gelmişken bana bagira cagira sir git defol evden dedi bitmiş dedim gidiyorum,tabi esim benim bildigimi bilmiyordu,cantami aldim gidiyordum arkamdan halen beddualar sayip savuruyordu aniden kendimden gectim ve üstüne yürüdüm öldüresim geldi o anda gözüm karardi kendimi yerde buldum hemen toparlandim,beni böyle görür görmez birsey oldugunu anladi gitme filan demeye basladi ben cekip gittim,beni aramaya basladi acmadim cebi aramalar devam etti aradan bir kac gün gecmisti teli actim bana yalvariyor nolur geri gel diye yan gelmedim daha sonra tekrar aradi gelmezsen kendimi öldüreceem diye çeper zor ikna etti beni

eve gittim alt biseylerden süphe ediyor fakat katiyen söylemiyor,dedim ama bana herseyi anlat ne anlatayim anlatacak bisey yokdiyor,o kadar üsteledim belirlenmiş ettim bildigimi fakat anlatmadi,ozaman ben anlatayim dedim ve anlattim tüm yazdiklarini,bu bukalemon gibi renkten renge girdi agladi sizladi pek bir yalvardi ki beni kandirdi senin esirin kölen olurum dedi ve kandirmayi basardi

ardan bir kac ay gectikten sonradan bazi verdigi sözleri unuttu yavas yavas üste cikmaya basladi,ve aradan üc sene gecti onun icin hersey unutuldu,ben halen o ezikligi o erkeklik gururunun ayaklar altinda ezildigi olayi günde 50 kere aklimdan geciriyorum

bu olaydan daha sonra etrafima bakinca buna benzer cok olaylar görüyorum bakis acimi degistirdikten daha sonra herseyi görür oldum,ögrendim ancak tek enayi benmisim lakin artik bende bunlardan biri olmaya karar verdim

yani o zamana kadar ne birinin kizina nede birisinin karisina bağlı gözle baktim

simdi gercek olaya gecelim ben bir kiza asik oldum
herzaman görmüyorum lakin her gördügümde bakisiyoruz yasi bende baya kücük oldugu icin kendimden utaniyorumda,dogru içten konusmuslugumuz yok sadece bakisiyoruz, konusmak icin hic etraf olmuyor,bende kizin ceb nrsini buldum,kendime yeni bir hat aldim ve bu kiza mesaj cektim kiz kim oldugumu bilmiyor söylemedim ama ip uclari verdim heralde eksik bucuk varsayım etmistir diye düsünüyorum beraber olmamizi imkansiz olarak görüyorum lakin bir yandanda onu cok sevdigimi bildirmek istiyorum,ailesinin duymasi benim icin herseyin sonu gibi birsey,nolur yardim edin kafam cok karisik hic böyle olmamistim,delirmek üzereyim