Eşimin beni aldattığı kadına attığım mesajlar için suç oluşturan alır mıyım? Eşimin beni aldattığı kadını korkutma ettim suç oluşturan alırmıyım,eşimin sevgilisine mesaj atmak suçmudur,eşimin beni aldattığı kişiye mesaj atarsam bana dava açarmı, 35872 35872 esiminbenialdattigikadinaattigimmesajlaricincezaalirmiyim5c52319aa6b37esiminbenialdattigikadinaattigimmesajlaricincezaalirmiyim5c52319aa6b37 155 207 indir6jpg35872 Eşimin beni aldattığı kadına attığım mesajlar için ceza alır mıyım? indir6jpg35872 Eşimin beni aldattığı kadına attığım mesajlar için ceza alır mıyım? Canice yasamıza göre tehdit suç olarak nitelendirlmiş bir eylemdirBir kişiyi her ne sebeple olursa olsun korkutma etmek bu nedenle suçtur Bir kişiye bir eyleminden nedeniyle hakkında tazminat davası açacağını söylemeyi tehdit olarak nitelendirmek zordurZira bu durumda hukuki bir yolun kullanılacağı karşı tarafa bildirilmektedirAncak yeniden sebep ne olursa olsun bir kişiyi yuva yıkmakla suçlamak de hakaret dediğimiz ve takibi şikayete tabi olan suçun oluşmasına sebebiyet verebilir Bunun bedelini sana ödeteceğimşeklindeki mesaj için aynı şeyi söylemek zordurZira bu şekilde sarfedilmiş bir tümce tehdit unsurunu içermektedir Haklarınızı en etkili şekilde peşine düşüp takip edebilmeniz ve mağdur olmamanız için bir avukattan yasal takviye almanız gerekmektadirMaddi durumunuz yetkisiz ise , dosya az önce savcılık aşamasındaysa savcılıktan,dava açılmış ise yargılamayı yapan mahkemeden baro kadar size bir müdafi atama edilmesini istek edebilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.