Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esin Civangil: Mankenlik Yapmam İçin Çok Teklif Geldi, Kabul Etmedim.

Esin Civangil: Mankenlik Yapmam İçin Çok Teklif Geldi, Kabul Etmedim.
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Esin Civangil: Mankenlik Yapmam İçin Fazla Öneri Geldi, Kabul Etmedim esin civangil evlendi esin civangil evleniyor KREŞ ÖĞRETMENİYKEN KEŞFEDİLEN VE 'EKMEK TEKNESİ' DİZİSİNDE CANLANDIRDIĞI 'LAN JALE' KARAKTERİYLE TANINAN ESİN CİVANGİL: MANKENLİK YAPMAM İÇİN FAZLA ÖNERI GELDİ, KABUL ETMEDİM Cümbür Cemaat yerine getirmek istediği meslek üzerine yoğunlaşmalı 'Ekmek Teknesi' adlı dizideki 'Lan Jale' tiplemesiyle tanınan Esin Civangil, şu günlerde yer aldığı yeni projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' adlı sinema filminde Alp Kırşan ile rol alan Civangil, partneriyle yakınlaşmalarının yanlış anlaşılmayacağını düşünüyor Hoş oyuncu, 'Jale' karakterinin doğallıktan doğduğunu, rol arkadaşları ile aralarında çıkan aşk haberlerinin aslının olmadığını ve kendisinin böyle bir korku yaşamadığını anlatıyor Sizi ilk olarak 'Ekmek Teknesi' adlı dizideki 'Jale' karakteriyle tanımıştık Peki öncesinde neler yapıyordunuz? Oyunculuk yapmadan önce çocuk yuvasi öğretmenliği yapıyordum Her şey raslantı gelişti Bu işin eğitimini de almadım Gerçekten oyuncu olma gibi bir düşüncem de yoktu Bir arkadaşım ajans açıyordu Osman Sınav'ın projeleri için görüşmeleri vardı O sayede ben de Osman Imtihan ile tanıştım Onlar da 'Ekmek Teknesi' için bir oyuncu arıyorlarmış Beni hemencecik deneme çekimine aldılar Osman Imtihan yüzlerce birey arasından 'Aradığım Jale bu!' diyerek beni seçti Doğallığımı fazla beğendi Ne olduğunu anlamadan birdenbire bire sete girmiş oldum Birincil defa kamera karşına geçtim Birincil deneyimimde bu değin nitelikli bir kadro içinde yer aldığım için kendimi fazla şanslı hissediyorum 'LAN JALE' UNUTULMADI * Daha önce oyunculuğa yeteneğiniz olduğunun haberdar değil miydiniz? Edebiyat öğretmenim beni her zaman, okuldaki tiyatro kolunda görevlendirirdi Oyuncu olmamı fazla istiyordu Aramak oysa fazla gönülden istemiş Dizide oynadığımı görünce çok mutlu olmuş Beni aradı ve tebrik etti * Dizi biteli çok oldu ama hala 'Lan Jale' olarak anılıyorsunuz Bunu oyunculuktaki başarınıza mı bağlıyorsunuz? Ben canlandırdığım karakterlerde daima kendim gibi olmaya çalıştım Zaten bu işte çok yeni olduğum için en doğal halimle insanların karşısına çıkıyordum Kişilik fazla beğenildi ve aniden cümbür cemaat, 'Lan Jale' demeye başladı Açıkçası bu kadar beğenileceğimi düşünmüyordum Aradan geçen zamana rağmen hâlâ beni 'Lan Jale' olarak hatırlıyorlar Bu da beni çok mutlu ediyor Ne yaptığımın haberdar olmadığım için uyarı çekeceğini de düşünmüyordum lakin kesintisiz benden bahsetmeye başladılar Dikkatleri ister istemez üzerime çekmiş oldum Önceleri bu durumdan çekiniyordum Ama insan zamanla çekingenliğini üzerinden atıyor ve ilgiye alışıyor SAÇIMI KESTİRDİM * Aptal sarışın rolü önerge ediliyor mu? 'Ekmek Teknesi'nden daha sonra çok gelmeye başladı Fakat ben yeteneğimi kaybetmek ve aralıksız aynı karakterlere bürünerek sıkılmak istemedim * Uzun sarı saçlarınızı kısa kestirip, imajınızı yenilediniz Yeni halinize alışabildiniz mi? Yapım şirketi, 'Yeni bir proje var ve bunun için Avrupai bir havaya bürünmen gerekiyor' dedi Annem saçlarımı kestirmeme izin vermiyordu Fakat işim için izin saptamak zorunda kaldı * Oyunculuğunuzun yanı sıra akıcı fiziğinizle de dikkat çekiyorsunuz Mankenlik teklifleri de aldınız mı? Mankenlik yapmam için çok fazla teklif geldi lakin ben kabul etmedim Herkes yerine getirmek istediği iş üstüne yoğunlaşmalı Kendimi manken olarak göremiyorum ve o mesleğe ait hissetmiyorum id  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt