Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşini Hastanede, Çocuklarının Gözü Önünde Katleden Koca Kayıplara Karıştı

Eşini Hastanede, Çocuklarının Gözü Önünde Katleden Koca Kayıplara Karıştı
0
27

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-f5c12f517d2f5ed0c835a9f1e948e8b437d826dc.jpg

Kadıköy'de hastanede paklık vazifelisi olarak çalışan Yudum Mert, eşi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklandı. Bayan, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Polis, eşini hastanede bıçaklayan ve kayıplara karışan Güntay Mert'i yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 18.30 sıralarında Kadıköy Göztepe'de bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Argümana nazaran dün Güntay Mert ile eşi Yudum Mert arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın akabinde Yudum Mert çocuklarıyla birlikte konutu terk ederek bir yakının yanına yerleşti. Hastanede paklık vazifelisi olarak çalışan Yudum Mert bu sabah çocuklarıyla birlikte işe geldi.

Akşam saatlerinde Güntay Mert hastaneye geldi. Bir mühlet sonra Güntay Mert ile Yudum Mert ortasında çıkan kelamlı tartışma hengameye dönüştü. Daha sonra Güntay Mert, yanında bulunan bıçakla eşi Yudum Mert'i çocuklarının gözü önünde yaralayarak, kaçtı.

Polis katil kocanın peşinde

İhbar üzerine olay yerine polis grupları sevk edildi. Ameliyata alınan Yudum Mert, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polis grupları şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt