Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşini Silahlı Saldırıda Kaybeden Ece Erken, İlk Kez Kameralara Konuştu!

Eşini Silahlı Saldırıda Kaybeden Ece Erken, İlk Kez Kameralara Konuştu!
0
29

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-35b45dd020048fa8e292717e3047ba5b5cc17823.jpg

Ece Erken, silahlı hücum sonucu hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun akabinde birinci defa kameraların karşısında konuştu. Konuşurken gözyaşlarına hâkim olamayan Erken, cinayet günü yaşananları ve isteklerini anlattı. 

Ece Erken, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada cinayet gününü anlattı, hatalıların hak ettikleri cezayı almasını istiyorum dedi. 

İçişleri Bakanı'na da seslenen Erken. 'O kadar korkuyorum ki çabuk çıkacaklar diye. Şayet 10 yıl, 20 yılda çıkarlarsa hakkımı helal etmiyorum' dedi.

????

Erken o gelişmenin akabinde bu paylaşımları yaptı. ????

Similar threads

Uğradığı silahlı hücum sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Taziyelerin kabul edildiği toplumsal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği bilinmeyen bireylerce silahlı taarruza uğradı. Taarruz sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, taziyeleri kabul ederken yürek yakan açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarına boğulan Ece Erken, ayakta durmakta zorluk çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, yürek yakan açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin paylaşılmasına, "Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?" Neden!" diyerek isyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Konya’nın Karatay ilçesinde 3 yıl evvel öldürülen Necla Büyükşen (54) ve eşi Metin Büyükşen (55) çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vurulduklarının ortaya çıkmasının akabinde, saldırıdan sağ kurtulan Büşra Büyükşen (24), konuştu. 3 yılın kendisi için sıkıntı geçtiğini belirten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt