Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eşiniz/Sevgiliniz İçin Çok Özel Doğum Günü Mesajları

Eşiniz/Sevgiliniz İçin Çok Özel Doğum Günü Mesajları
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
EşinizSevgiliniz İçin Çok Özel Doğum Günü Mesajları sevgiliye doğum günü mesajları doğum günü mesajları eşinize doğum günü mesajları Sevgili melekler, eşinizesevgilinize çok güzel sözler söylemek ister bazen bunu beceremezsiniz Heyecanlanarak duygularını kelimelere dökemeyen ve bunu yapmayı çok isteyen meleklerimiz ve misafirlerimiz için buyrun en hoş, a en manalı doğum günü mesajları 1549097073 1549097073 esinizsevgilinizicincokozeldogumgunumesajlari5c555875c6e24esinizsevgilinizicincokozeldogumgunumesajlari5c555875c6e24 esinizsevgilinizicincokozeldogumgunumesajlari5c555875c6e24 Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven cümbür cemaat için çok önemli Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle Seni seviyorum Hatıralara bedel biçemem, fakat bunlara bir tutam hoş anı daha ekleyebilirim Mutlu yıllar aşkım Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkür ederim Hayatımda sen olduğun için fazla şanslıyım Hayatımın parçası olduğun için fazla mutluyum İyiki Doğdun Sevgilim Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetkisiz Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar! Sen benim günışığımsın Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım Seni bu dünyadaki hiç bir şey ile değişemem Seni çok seviyorum Seni sevdiğim gibi büyük ihtimalle başkasını sevemem Sen benim hayatımsın ve sensiz bir hayat düşünemiyorum bileDoğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere Rastladığımsın Sen Bulduğuma hala inanamadığımsın Sen gülücüklere herkesten pozitif Bedel olduğuna inandığımsın Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş Ben hayata ne verdim bilmiyorum lakin bana ummadığım değin kıymetli olan seni verdi İyiki doğdun iyiki benimlesin Herşeyimm Seni çok seviyorum BİTANEM Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!Aşkım!! Yokluğun yağmura yazı yazmak değin şiddet, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar manâlı, canım dek değerlisin, iyi fakat doğdun birtanem Canım sevgilim iyi ama doğdun iyi ki varsın seni ölümüne seviyorum şu an yanına değilim ama belirli ol kalbimde aklımda senle inş bundan sonraki doğum günlerini beraber geçiririz Sesim hoş olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar Aşkım Yaşanacak güzellikler gözlerinde ancak ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi pak olsun, pak umutların seni huzurla doldursun, Doğum günün Kutlu Olsun Canım Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir oysa böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar Sevgilim iyiki doğdun  

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt