Eşiniz Sizi ne dek önemsiyor? 1548449695 1548449695 esinizsizinekadaronemsiyor5c4b77a1ce6f2esinizsizinekadaronemsiyor5c4b77a1ce6f2 http:ekolaynetkadinimages31032006103825365370418imk Sizi ne dek önemsiyor? 1 Yıldönümünüz oldukça yaklaştı Eşinizsevgiliniz der a Yıldönümümüzde ne yapalım? b Bu yıl öbür bir yere gidelim mi, yeni bir yer buldum bilec Bugün yıldönümümüz mü? 2 Eşinizsevgiliniz gecikeceği süre a her zaman haber verir b Fazla gecikecekse başlıca haber verir c Hiç haber vermez, siz ararsanız öğrenirsiniz 3 İşyerinin verdiği bir partiye ziyafet ettiğinizde a Sizi yanından hiç ayırmaz, herkesle tanışmanızı sağlar b Evvelden tanıdığınız arkadaşlarınızı bulmanızı sağladıktan sonradan ortadan kaybolur c Partiye gittikten daha sonra eşinizi kaybeder ve ışıklar yanana değin onu bulamazsınız 4 Yaz mevsimi yaklaşıyor ve müsade tarihleri belirleniyor Eşinizsevgiliniz a Müsade alabileceği tarihleri sizinle paylaşır b Kararsız kaldığı zaman hangi tarihlerde tatile çıkabileceğiniz konusunda size danışır c Size sormadan formu doldurup müdürüne teslim eder id 5 Otomobilinizi yenilemeye karar verdiniz Eşiniz sevgiliniz… a Var olan paranızla satın alabileceğiniz seçenekleri önünüze sıralar ve beraber karar belirlemek ister b Beğendiği modelin katalogunu size gösterir ve fikrinizi söylemenizi bekler c Yepyeni bir otomobille çıkagelir 6 Eşinizsevgiliniz meslek değiştireceği süre a Kuşkusuz sizinle paylaşır, kararları beraber alırsınız b Belirsiz kaldığı zamanlarda size danışır, fikrinizi sorar c Iş değiştireceğini en son öğrenen siz olursunuz 7 Cuma akşamları başlıca eşinizsevgiliniz size diyor a Canım yarın Mehmetler'i kahvaltıya eğlence edelim mi?b Yarın için Mehmetler'i kahvaltıya ağırlama ediyorumc Yarın kahvaltıya Mehmetler geliyor 8 Tatile gideceğiniz süre eşinizsevgiliniz size der a Hayatım bütçemizi sende biliyorsun, bu sene tatile nereye gitsek?b Antalya'da bir tatil köyü buldum, oraya gidelim mi?c Alanya'daki güzel bir otelden, bizim için yer ayırttım 8 Mobilyalarınızı değiştirmeye karar verdiniz Eşinizsevgiliniz der a Bunları kime verelim?b Bunları Ahmetler'e versek mi?c Ahmet'e söyledim, yarın bunları aldıracak 9 Son üç gündür kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz Eşinizsevgiliniz der a İtiraz istemiyorum, yarın sabahtan doktora gidiyoruzb Canım yarın doktora gitsek artık, iyi değilsinc Yeniden mi hastalandın? Sonuç: A’lar çoğunluktaysa: Eşinizsevgiliniz sizi çok önemsiyor, her kararında size danışıyor Birlikte aldığınız kararların doğruluğundan çok emin olduğu kesin Bu da ilişkinizin ne dek kaslı olduğunun bir göstergesi Onun bu dalgın davranışına karşılık siz sakın ondan habersiz kararlar almayın, aksi halde çok haklı olabilir Hemen eşinizisevgilinizi arayıp ona teşekkür edin, bunu hak ediyor B’ler çoğunluktaysa: Eşinizsevgiliniz görünüşe göre temiz kalpli ama bazen şartlar var olan durumu fazla ciddiye almasını ve size danışmasını geciktiriyor veya engelliyor olabilir Aldığı karaları size söylemekte gecikmesinin sebebi sizi önemsememesi yok Benzer şey sizin de başınıza gelebilir ve bir anda kendinizi emrivaki yapan durumunda bulabilirsiniz Siz tüm kararları beraber atamak için daha fazla uğraş sarf edince o da size armoni sağlayacaktır C’ler çoğunluktaysa: O kötü bir adam olmayabilir şayet ama karar ve düşüncelerini sizinle paylaşmadığı bir gerçek Onunla bu konuyu konuşup, ilişkinizin daha fazla paylaşıma ihtiyacı olduğunu söyleyin ve bununla ilgili empati kurmasını isteyin Tabii bu paylaşımın da hiçbir zaman tek yönlü olmadığını da belirtmeyi unutmayın Kararlarınızı beraber vermeye başladıktan sonradan birbirinize olan bağlılığınızın ve güvenin kuvvetleneceğine belli olabilirsini