Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esirinim - Yaşar

Esirinim - Yaşar
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Beni yar beni yar
Beni yarin kollarında bırak
Bizi aşk anlar
Sen kendi yeni aşklarına bak
Dile kolay yıllar
Beni ilk yıllarında bırak
Eski anılardan
Soyle elimizde başka ne var
Yoksun ya
Dunya durdukca esirinim yar
Yemelerden icmelerden kesilirim yar
Su boynuma dar ağacı
Gayrı değil yabancı
Gel beni bu zalimlerin
Ellerinden kurtar
Su boynuma dar ağacı
Gayrı değil yabancı
Alışamadım sensiz uyumaya yar
Boyle kal değişme
Zaten alem olmuş perişanBaşımı koymuşum
Senin sevdanın yollarına
Yaşarım sensizliği
Sanki sen varmışcasına
Koşarım bilsemde
Calan zillere kapılara
Yoksun ya
Dunya durdukca esirinim yar
Yemelerden icmelerden kesilirim yar

Similar threads

Yaşar Esirinim Beni yar beni yar Beni narin kollarında bırak Bizi aşk anlar Sen kendi yeni aşklarına bak Dile basit yıllar Beni birincil yıllarında bırak Eski anılardan Söyle elimizde diğer ne var Mahrum ya Dünya durdukça esirinim yar Yemelerden içmelerden Kesilirim yar Şu boynuma gizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Abdurrahim Karakoc Şiirleri Abdurrahim Karakoc'tan Şiirler Bayramlar secilmiş rahmet gunleri Bayramlar İslami vahdet gunleri Bizleri uykudan uyandır Ya Rab Bitsin, uzamasın gaflet gunleri Bayramlar Bayram Ola I Guneş yukselmeden kuşluk yerine Bir adam camiden dondu evine Oturdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt