Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar gameboy aldım içinde bu oyun da varBölüm şifrelerini bileniniz var mı acaba her yeri araştırdım ama bulamadım10dan fazla hanesi var eskiden atarilerde oynadığımız bombermanŞimdiden teşekkürler
A
Astyanax Hileleri:
dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın
bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Geçmiş vakit olur ki gençler bir ortaya gelir, atarisi olan bir arkadaşlarının meskeninde toplanır ya da bir oyun salonuna masraflardı. Masa 5’i bir saat uzatalım ya da çekil artık ben oynayayım üzere diyaloglar yaşanmazdı zira o retro oyunları oynayanları izlemek bile oyun oynamak kadar...
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Söz konusu aksiyon macera çeşidi oyunlar olunca hepimizin aklına birinci gelenlerden bir tanesi Grand Theft Auto serisi oluyor. Elbette serinin en sevilen oyunlarından bir tanesi de Grand Theft Auto IV. GTA 4 2008 yılında yayınlandı yani hayli eski. Ancak oyuna has eşsiz özellikleri, açık uçlu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.