Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski bi oyun

Eski bi oyun
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bi oyun arıyorum eski 2000 lerde falan pc oyunu oyun evde gemide falan geçiyo komik kaçış oyunu diye hatırlıyorum şişman bi adam var onu atlatmaya çalılıyoruz bunu gibi bi oyun yardımcı olursanız sevinirim ?

Similar threads

Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce bi arkadaş bana bi counter oyunu getirmişti ama oyunda tıpkı call of duty gibi misyonlar vardı Öyle bi bölüm falan değildi Farklı ülkelere gidiyoduk O oyunun adını bi türlü hatırlayamadım hangi counterdı o Bi keresinde internetten indirdim oyunda misyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
bi oyun arıyorum zombi oyunu başlangıcında bir çiftlikte başlıyorsun duvarlardan zombiler tırmanıyor eve giriyorsun yukarda sandıkta tüfek var bu kadar hatırlıyorum,yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar çok önceden chip ya da level dergisi cd içinde vermişti boyutlu bir oyundu dünya haritasi üzerinde mal taşiyorduk yeni tirlar aliyorduk bazen şöförlerimiz kaçiyordu kadinlarla falan çok hoş bi oyundu ben bu oyunu ariyorum bilen varsa ismini yazabilirmi Not:ana menüde save sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar 8 yı önce bahçede bulduğum byzantiene oyunu vardı bu oyun standart gizli obje oyunuydu telefon falan çalıyodu açıyodun kadının teki fatih falan diyodu sesli şekilde objeleri toparlayıp bi sorunu çözmekti sanırım istanbulun pek çok yerinin panoramik fotolarını çekmişler gizli objeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkdaşlar ben arkdaşımdan lord of the rings conquest arkdaşımın bilgisayarında sorunsuz çalısıyor bide onun pc özellikleri benden düşük ama sonrusuz bide çok az kasarak çalıştırdı bende oyunu beyenip arkadaşımdan aldım 2 dvd rarlıydı bide çıkartana kadar canım çıktı oyunu yükledim o da sürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt