Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski Bilgisayara Yeni Parça Eklenirmi ?

Eski Bilgisayara Yeni Parça Eklenirmi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Bende Nerden Baksanız bi 15 Senelik Pc Var Acaba İşlemci Alsam Bu Bilgisayara Takabilirmiyim ? Uyum Sorunu Olurmu, Ailem Pc Almıyor Bari Kendim Toplayayım Diyorum, Diğerlerinden Ne Farkım Var Acaba ? Yani Kısacası İşlemcim Anakartım Ramım Ekran Kartım Düşük Özelliklerde Kendim Anakart Alsam İşlemci Ram Alsam Değiştirebilirmiyim Parçaları Sağolun

Amd Sempron(tm)processor 3200+,1803Mhz,1çekirdek,1 mantıksal işlemci
2,50 GB Ram
32 Bit İşletim Sistemi
Nvidia Geforce 6150 Ekran Kartı(Ekran Kartım Yandı Çalışmıyor)
Gerçek Win XP (7 ye Geçtim)

Similar threads

Merhaba Bende Nerden Baksanız bi 15 Senelik Pc Var Acaba İşlemci Alsam Bu Bilgisayara Takabilirmiyim ? Uyum Sorunu Olurmu, Ailem Pc Almıyor Bari Kendim Toplayayım Diyorum, Diğerlerinden Ne Farkım Var Acaba ? Yani Kısacası İşlemcim Anakartım Ramım Ekran Kartım Düşük Özelliklerde Kendim Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba Bende Nerden Baksanız bi 15 Senelik Pc Var Acaba İşlemci Alsam Bu Bilgisayara Takabilirmiyim ? Uyum Sorunu Olurmu, Ailem Pc Almıyor Bari Kendim Toplayayım Diyorum, Diğerlerinden Ne Farkım Var Acaba ? Yani Kısacası İşlemcim Anakartım Ramım Ekran Kartım Düşük Özelliklerde Kendim Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bİlgİsayarin Özellİklerİ anakart biostar group n61pcm2s (pciex16) gÜÇkaynaĞi(psu) 300 watt quake 5060 hz ekran karti nvİdİa geforce 6150 se (512mb) nforce 430 onboard İŞlemcİ amd sempron 140 processor sargas (am3) 271 ghz overlock yapildiĞinda amd athlon x2 371 ghz oluyor ram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Beyler Öncelikle Selamun Aleyküm, Ben bir ram alacağımAma araştırdıklarıma göre ANAKARTmaksimum kaç ram destekliyorsa ona göre alınırmış Benim Pc Özelliklerim Şunlar; İşlemci: AMD phenom(tm) 9100e QuadCore Processor 180 Ghz Ram: 2,00 GB Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi Ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar 1250 tl bütçeyle bf4 yüksek veya ultrada oynatıcak bi pc toplıyabilirmiyimŞuanki kullandığım bilgisayarı 2007'de aldımO zamanlar bilgisayar hakkında pek birşey bilmiyordum açıkçası Sistem: AMD Athlon(tm) 64x2 Dual core processor 4400+ 230 ghz ram:3gb Ekran kartı:Nvidia 9500gt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt