Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski bir asker oyunu arıyorum.

Eski bir asker oyunu arıyorum.
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar eski bir asker oyunu arıyorum Ben 10 yıl önce oynuyordum Oyunda Call Of Duty gibi tek adamı yönetiyorsun ve başka askerlerde var yani 67 kişi başlıyorsun oyuna Ormanlık bir yerde başlıyor oyun Biraz ilerledikten sonra önüne iki katlı katlı bir ev çıkıyor Evin önünde bir araba var ve bu arabayı kullanabiliyorsun Bu evde düşman askerleri var Düşmanları öldürdükten sonra yanındaki askerler orada kalıyor ve sen devam ediyorsun İlerde geniş bir alanda, uçak pisti gibi bir yerdi herhalde, o alanda bir sürü düşman askeri var İşte böyle devam ediyor Arkadaşlar hatırlayabilirseniz veya biliyorsanız oyunun ismini yazar mısınız? Çok güzel bir oyundu çok severdim

Similar threads

başlıkta da dediğim gibi eski 3d bir tank oyunu arıyorum ismini unuttum bilen birisi bana söyleyebilirmi Oyundan bilgiler: oyuna bir tırın üzerinde başlıyorduk tırdan inince tır patlıyordu hemen üstte kutu var ona ateş edince yere düşüyor ve içinden mermi çıkıyorduilerde daha gelişmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
ya arkadaşlar bu eski bir sega oyunu tam adı aklımda değil onu arıyorum ama oyun şöyle idi: Sen Aslında polissin 3tane bölüm vary birincisi karada bir banka soygunu hırsızları vuruyorsun ama sadece silahın atacağı bir yuvarlak nokta var ordan vuruyosun felan sonra 2si gemide bu defada yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Call Of Duty 4 daha önceki sürümlerinin aksine II Dünya Savaş’ını es geçerek yapılmıştır Call Of Duty2’den sonra COD4 moderm warfare ile karşımıza çıkıyor Oyunda birçok değişiklik göze çarpıyor COD2 de olmayan birçok şeyi burada gerçektende düşünerek modern zamana uyarlamışlar COD2 de köpek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Oyunun tam çözümü Normal zorluk seviyesi için yazılmıştır Oyunumuzda 6 gizli bölgede Life Uprade (sağlık gelişimleri) var Sadece giriş yerlerini yazdımİçeri girip sağlık gelişimlerinizi yapmak size kalıyorElimden geldiğince ayrıntılı bir tam çözüm yazmaya gayret ettim İPUÇLARI *Düşmanı en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
En güzel sürprizler beklenmedik anda karşımıza çıkanlarmış dostlar bunu tekrardan anlamış bulundum. Konami’nin yaklaşık 2-3 hafta önce duyurup pek de beklemeden erken erişime soktuğu yeni oyunu GetsuFumaDen: Undying Moon işte bu yüz güldüren ilginç sürprizlerden. Hani kimin aklına gelirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,509Konular
980,846Mesajlar
30,694Kullanıcılar
qeqeqeweqeSon üye
Üst Alt