Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski bir ilişki

Eski bir ilişki

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar, sorumu sormadan önce konuyu ayrıntılarıyla anlamanız açısından konuyu özet olarak size açıklamak istiyorum Süre, mekan ve ad vermicem

Ilk başlarda okulda hiç sevdiğim olmamıştı ve ben mahremiyete saygı gösterdiğimden başım önde; kimseye bakmazdım, yani kızlara Bu yüzden böylece sevdiğimde olmamıştı oysa aşkın herkesle yaşanıcak dek kolay olmadığına inanıyorum (Gerçi meslek lisesinde ne değin kız olur diyeceğim ama mektep büyük olduğundan popülasyonda pozitif olabiliyor Büyük bir pasta diliminin dörtte biriyle minik pastanın oysa benzer olmucaktır nasıl olursa olsun Sayısalcılar beğendi bile Tabii şaka bir yanlamasına burada ancak kastım hayatımıda içeriyor Mektep dışarıda ancak zamanlarımda) Böyle geçip bu vesileyle süre, bir gün o kadar sağa sola bakınırken bir kızı farkettim Farketmemin sebebi, onun beni kesmesiydi Yoksa etrafta onca kız varken birden ona takılmam, daha açıkçası onun bakışlarında tutsak kalmamdı belli başlı mesele

Bir zaman bu kızla okulda denk gelir olduk Sonradan benim bindiğim otobüse bindiğini farkettim Ben okula sabahları dengesiz bir şekilde giderim bazen erken ara sıra geç Hiç kesin saatte gittiğim olmamıştı Kızın o saatte ama otobüse bindiğini görünce bende o saate but uydurmaya çalıştım Bu kısım tamamsa öteki kısma geçiyorum; otobüse her binişimde kızın gözlerini açıp bana dikmesiyle karşılaşıyorum Ben hemencecik gözlerimi devirir, çeviriyorum buna aleyhinde Ama içimde oysa o yanışı, hissettiğim duyguyu bir bilse

Daha sonraları baktım ara sıra sabahleyin geç gidiyorum, normalde okulun bahçesinde görmediğim kız arkadaşlarıyla yerleşik ya konuşuyolar veya öyle durur oldular Bir başka seferde ise otobüse binememiştim, içeriye baktım kızı farkedemedim Otobüs hareket edince arkadaki kısımda olduğunu gördüm, görmemle kafasını çevirmesi bir oldu Yani velhasıl böyle birkaç sefer daha var Buradan sonrasını öyle anlatmıcam, tanışma girişimim oldu bir şekilde bunu başaramadım ve o sene okul bitti

Mektep başladı baştan ve bununla tekrar karşılaşır olduk Bu sefer kız ciddi ciddi ben geldiğimde döner bakar oldu Bazen denk geldiğimizde, baya baya bakıyordu Bu sefer ben önceki seneden daha eksik bakar oldum Hatta baya bi kafamı çeviriyodum hiç bakmıyordum Çünkü o bahsetmediğim kısımda benim için manâlı bir takım şeyler oldu ve unutamayacağım bir şey yaşadım O yüzden hiç yüz vermez oldum ancak yinede ben onu seviyordum

Bir, bir buçuk ay geçti ve kızın bir çocukla çıktığını öğrendim Ne değin ben bundan böyle ondan vazgeçmiş olsamda bunu öğrendiğimde önemli manada üzülmüştüm O gece hiç uyuyamadım Daha sonraları hep mektep çıkışında gördüm bunları her defasında elim ayağım titrer başka sokağa sapardım Bu raddeden daha sonra kızı bakmak istemiyordum Onun olabileceği zamanda daima diğer yolu seçim ettim ( Çünkü ders saatlerini yerini biliyordum, keza çıkışlarıda) Fakat bazen mecbur olarak denk geliyorduk Bu sefer kız daha eksik bakar oldu ancak defalarca kankasının bakışlarıyla denk geliyordum Bilmiyorum onlar mı bakıyo yahut kız mı baktırıyor Çünkü daima benzer sabahları veya öğlenleri eşit geliyoruz ve kankası bakıyor yani sık sık

Ve okulumda bitmekte artık Onu hiç görmicem yeniden bu yüzden hem seviniyorum ayrıca üzülüyorum Seviniyorum çünkü sevgilisi var ve baya mutlu gibilerde, aralarını bozucak hiç bir şey yapmam, YAPAMAM da Bu yüzden en mantıklısı kızdan uzaklaşmak Üzülüyorum çünkü arada bir gelen o özlem şehvetli, beni fena ediyor Dengem deha bozuldu, alışkanlıklarım değişti

Sizden beklediğim yanıt tabii buraya değin okuyanlara hem teşekkür etmek isterim Durumum hakkında neler söylenebilir Yani onun beni sevme ihtimali nedir ya da bu saatten sonra ne yapabilirim Çünkü sahiden dağıldım, biraz alıştım denebilir aslında fakat kafam dağınık yani Sınavlara da çalışamıyorum, mezuna kalıcam büyük bir olanak

Son olarak eklemek istediğim bir şey var Ben onu sevdim Sanırım bu hiç geçmeyecek fakat, hoşlanmak sahip almak değil; onun mutlu olmasını istemektir Ve o böyle mutluysa eğer benim için hiç sorun yok Ha tabii bir gram vicdan azabı değil değil yada onu o çocukla görmek beni kötü etmiyor yok Ama adamlığın, sevdiğinin mutlu olmasını arzu etmek ve onun kararlarına hürmet etmek olduğunu düşünüyorum