Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski Çıktığım kafamı karıştırdı ..

Eski Çıktığım kafamı karıştırdı ..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Daha önce açtıqım konuyu takip eden arkadaşlar bilirlerEski çıktıqım 2 defa yine aradı lakin ben derste olduqumdan yanıt veremedimAradıqı gün ben eve gderken arabayla yanımzdan gçtiBeni farkedince otomobil yavaşladı döndü ve bana bktı snr hatalı görmedysem eger kafasını sallar gbi bşey yptıSanki işte been veya merhaba der gbiydi kasıt veremedmarabada acaip yavaşladı23 adım atsam arabanın yanındayım gbiio gitti ve ileride arabayı durdurduarkadaş eve gderkn arabaya bkmş içi abes dediarabadan inmiş artık nereye gtti blmiyorumO güden beri kafaam acaip karışııkSürekli onu düşünüorumher gördüqümü ona benzetiyorumOnun dilediği müzikleri dnliyorumİçime kapandım son 1 haftadır kmseyle konuşasım yok,ben güleryüzlü bi insanım konuşmayı severm fakat artık eskisi gibi tebessüm etmek bile glmiyo içimden sahte bi gülüş zorakiye o kdarnapıcam ben,her tarafta arar mı szce beni,o napmaya çalışıyo kafamda birsürü soru varr lütfeen yardımcı olurmsnnuzz ?

858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt