Bu ikilinin aşkı bir başkaydı!
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Mesleğini her geçen gün daha da güçlendirerek efsane haline gelen Jennifer Lopez'i hepimiz yakından tanıyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kendisi; müzik, oyunculuk ve dans mesleğinin yanında bağlantılarıyla de dikkat çekiyor.
Son olarak da Alex Rodrigues ile nişanlıydı ve münasebetlerini doludizgin yaşıyorlardı...
Fakat kısa mühlet evvel ilgilerini bitirme kararı aldılar.
Sonrasında ise Jennifer Lopez ile eski sevgilisi Ben Affleck'in ismini tekrar duyduk.
İkili, 2002 yılında 'Gigli' sinemasının setinde tanışmıştı lakin Lopez, Cris Judd ile evliydi. Ünlü yıldız 2003 yılında eşiyle boşandıktan kısa müddet sonra Affleck ile alaka yaşamaya başladı. Kısa müddet sonrasında da Hollywood'un en beğenilen çiftleri ortasına girdiler.
Geçmişlerinin ve yetiştirilme usullerinin çok benzediğini söyleyen çift, bir mühlet sonra nişanlandı.
Bu süreçte de attıkları her adım basına yansıdı ve Jennifer Lopez, 'Jenny from the Block' müziğinde Ben Affleck ile olan imgelerine de yer verdi.
İkili, 2003 yılındaki düğünlerine bir gün kala merasimi erteledi ve sebep olarak da düğün ruhunun tehlikeye girmesi olarak gösterdi.
Lopez, düğün için farklı pozisyonlarda üç uydurma gelin planı yapıldığını fark ettiklerinde bir şeylerin aykırı gittiğini anladıklarını söyledi. Akabinde da hayatlarının en keyifli gününün ruhunun tehlikeye girdiğini ekledi. Ortadan kısa müddet geçtikten sonra ise ikili yollarını ayırdı lakin Jennifer Lopez 2016 yılında verdiği röportajda Ben ile olan bağlantılarını gerçek aşk olarak tanımladı.
Geçtiğimiz günlerde ise Alex Rodriguez ve Jlo münasebetinin bitişinden kısa müddet sonra Ben ve Jlo çiftini tekrar yan yana gördük.
Çiftin son olarak da Montana'da tatile gittiği argüman edildi.
Sonrasında gelen yansılar ise şöyle oldu
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Sizce ex'ten next olur mu? Yorumlarda buluşalım...