Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski eşi gözaltına alınan Songül Karlı'dan ilk açıklama!

Eski eşi gözaltına alınan Songül Karlı'dan ilk açıklama!
0
44

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
eski_esi_tarafindan_dolandirilan_songul_karlinin_davasinda_flas_gelisme_1608374387_4276.jpg

Şarkıcı Songül Karlı eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Metin Yüce daha sonra adli kontrolle bırakıldı. karlı bu haber sonrası ilk açıklamada bulundu.

Songül Karlı, gözaltına alınan ve daha sonra bırakılan eski eşi Metin Yüce'den parasını istedi. 100 milyon lirasını alan eski eşinin gözaltı sonrası "Hayatımı kabusa çevirdiler. 4 yıldır uğraşıyorum. Ailece bu durumu bilip kimse bizi aramadı. Benim paramı bana geri verin. Bu paraları kazanmak için köy köy gezdim. Cinayetten farksız bir şey yaşıyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Songül Karlı'nın iddiası üzerine harekete geçti. Songül Karlı'nında aralarında olduğu beş kişi dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı. Daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DsvW7_1608374363_8626.JPG

Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü hakkında yeni bir hamle daha yaptı. Müge Anlı'nın program katılmadan önce eski eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. 2012 yılında Metin Yüncü ile evlenen Halk müziği sanatçısı Songül Karlı, olaylı bir şekilde 2017 yılında boşandı. Karlı, 2017 yılından bu yana eski eşinin kendisini dolandırdığını iddia ederek dava açmıştı.

CyaUa_1596090063_2478.jpg

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir takipçisi "Eski eşinize açtığınız dava ne durumda, arsayı geri alabilecek misiniz?" sorusuna ünlü şarkıcının "Müge Anlı’da bitecek gibi görünüyor. Sülalece oturup canlı yayında anlatsınlar. Biraz daha rezil olsunlar az kaldı" şeklindeki cevabı herkesi şaşırttı. Karlı, daha önce eski eşinin 20 milyon TL dolandırdığını açıklamıştı. Şarkıcı, Müge Anlı'nın sabah kuşağı programına 3 hafta sonra katılacağını söyledi. Ayrıca Karlı, Müge Anlı ile "1,5 saat önce Müge ile konuştuk. Sağ olsun arkadaşım. Kendisi şu an tatile girdi ancak 3 hafta sonra programına katılacağım" konuştuklarını açıkladı. 

CgklJ_1596090086_9033.jpg

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt