Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Galatasaraylı Futbolcudan Şike İtirafı

Eski Galatasaraylı Futbolcudan Şike İtirafı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kingson'un Şike İtirafı

Galatasaray altyapısından yetiştikten sonradan çoğu Süper Lig takımında kiralık olarak forma giyen Richard Kingson'ın iddiası gündeme bomba gibi düştü Galatasaray altyapısından yetiştikten daha sonra çoğu Süper Lig takımında kiralık olarak forma giyen Richard Kingson'ın iddiası gündeme bomba gibi düştü

2006 Dünya Kupası'nda Gana Milli Takımı'nın kalesini koruyan 34 yaşındaki Richard Kingson, eşiyle ilgili çıkan kötü haberlere yönelik verdiği yanıtta onun kendisini hile yapmaktan alıkoyduğunu söyleyerek savundu

2006 Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti'yle oynayacakları maç öncesinde bir Ganalı'nın kendisini mağlubiyet karşılığı 300 bin dolar teklif eden bir gruba yönlendirdiğini söyleyen Kingson, O dönem kafam karışıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum Bu durumu eşime danıştığımda bana beni para için sevmediğini ve teklifi reddetmem gerektiğini söyledidedi

Gana, Kingson'a hile teklif edilen mücadeleyi 20 kazanmıştı Gruptan çıkan Gana, son 16 turu maçında Brezilya'ya 30'la boyun eğerek turnuvaya veda etmişti

*

858,506Konular
983,016Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt