Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski hamam eski tas ne demek

Eski hamam eski tas ne demek
0
223

Similar threads

Gece Yolcuları Babeyli (ft Ramiz) Babeyli Bala Bulalı Bumburleyli Bap Bup x4 Aynı kafa aynı tas aynı hamam her zaman bir umut bu sefer tamamlanmış Ne dek çalışsam netice daima üzer Yeter bundan böyle bitsin bu kara armoni Hiçbirşey bu derde tedavi olmadı Kim gelirse gelsin merhem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
İstenmeyen tüyler her bayanın başlıca derdidir. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte denize, havuza, güneşlenmeye gitmek bayanlar için hep bir sorun teşkil eder. Kimi zaman tüyleriniz alınabilecek uzunlukta çıkmaz, fakat kısa bile olsalar gözle görüldükleri için onlardan kurtulmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Osmanlının Balkanlarda Bıraktığı Hamamlar Hangileridir Uskup Davud Paşa Hamamı Davut Paşa Hamamı, Makedonya'nın başkenti Uskup'te ve Taş Kopru'nun yanında bulunan cifte hamamdır II Beyazıt doneminde sadrazamlık yapmış olan Davut Paşa tarafından yaptırılmıştır Gunumuzde sanat galerisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Osmanlının Balkanlarda Bıraktığı Hamamlar Hangileridir Üsküp Davud Paşa Hamamı Davut Paşa Hamamı, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te ve Taş Köprü'nün yanına yer alan çifte hamamdır II Beyazıt döneminde sadrazamlık yapmış olan Davut Paşa kadar yaptırılmıştır Günümüzde sanat galerisi olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
ben sizi sıkcam ama uzunca anlatmam lazım ben beşinci sınıftayken filan hayata kusmemiş fazla derece super aktiftim daha sonra okulum filan değişti inek bir sınıfa düştüm bende akıllı olduğumdan bende iyiydim lakin bizim derslik dışlanmış gibi idi lakin farkında yok idik baskete vermiştik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt