Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

eski hdd yi usb olarak kullanma

eski hdd yi usb olarak kullanma
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar yukarıdan da anladığınız gibi hdd yi usb olarak kullanama mümkün mü neden yaptığımı sorarsanız leptop a mavi ekran bulaştı diğer pc ye bağlayarak hdd ye yeni bir işletim sistemi yüklüyeceğim

Similar threads

Arkadaşlar, ben PC mi yeniledimYeni aldığım sistemde 160 gb SATA II maxtor HDD mevcut Ancak benim eski PC deki 80 gb lık IDE HDD de 70 gb lık çok önemli veriler var Ben eski HDD yi de yeni sisteme takayım dedim, ancak bu yeni sistemde HDD nin soketleri farklı Ayrıca gördüğüm kadarıyla SATA II...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar, ben PC mi yeniledimYeni aldığım sistemde 160 gb SATA II maxtor HDD mevcut Ancak benim eski PC deki 80 gb lık IDE HDD de 70 gb lık çok önemli veriler var Ben eski HDD yi de yeni sisteme takayım dedim, ancak bu yeni sistemde HDD nin soketleri farklı Ayrıca gördüğüm kadarıyla SATA II...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Arkadaşlar bende 15 gb lik ide hdd vardı ben 80 gb ide hdd aldım yeniBu yeni hdd yi slave olarak eski hdd ve dvdrom un takılı olduğu kabloya bağladım(Kablo üçlü)Bios yeni hdd yi görüyor fakat windows görmüyor bilgisayarımda yeni sürücü yokBilgisayarıma sağ tıklayıp yönetten baktığımda 76 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar öncelikle pc özelliklerini vereyim p420 işlemci radeon 7500 mobility ekran kartı 512 mb ram var söyle bir baktıgınızda eski oyunları rahatca oynayabileceğimiz rahatca internette dolaşabileceğimiz bir makine gibi duruyor bende ilk gördüğümde öyle düsünmüstüm sorun:Bilgisayara bastan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt