Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski knıght onlıne

Eski knıght onlıne
0
182

Similar threads

Evet beyler Kusura bakmayın konu bura açılır mı bilmiyorum fakat lütfen yardımcı olun Eski sevgilimle aramız basmakalıp bi kötü olmuştu ve ipler kopma noktasına gelmiştiBirbirimizle oldukça bir küfürleştikEn yakın arkadaşımıda bunun yanında ajan olarak gönderdim ve her şeyi öğrendimMeğerse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Merhaba ?? Turkcell in kurduğu bi kampanya vaR ? murat boz konseri ile ilgili teLefonuna msm yolluyolar ve sonra murat boz konserine bilet kazandığınızı belirtiyolar ? Ve bi site adresi veriliyo ama ne eyvah ancak siteye tescil olamıyorum telefon numaramı istiyolar ? Sizce tescil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Merhaba arkadaşlar moralimin fazla bozuk olması sebebiyle ne yazacağımı bile bilmiyorum Benim bi sevgilim var ama her gün kavga ediyoruz beni günden güne dahada fazla üzüyor soğuk davranıyor son günlerde 1 2 gündür mesajlasırken bana askım demiyor niçin askım demiyorsun dedim derim aşkım dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
slm arkadaşlar üst katımızda oturan kıza aşıgım kızla hiç muhabbetim yoktur böylece merhaba falan adımıda bılmıyor şayet kızında bende gözü var gibi bakıslarından ve tavırlarından anlıyorum ona nasıl acılabılırım apartmanın onundemı bekleyım konusmak için ve neler deyim beyler bi akıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Selamlama beyler ben ilkokula gidiyorum Benden bir yaş ufak bir kız var 1 sınıf ayrım var yani O kız diğerlerinden çok farklı geldi bana Diğer kızlar gibi erkeklerle fingirdeşmiyor Kendi halinde efendi biri Seviyorum onu Gittim mektup yazdım işte böyle böyle, kız gülmüş, arkadaşım aracılığla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt