iltasyazilim
FD Üye
O benden ayrıldıAradan 2 hafta geçtiAyrılma sebebimiz ben ona ağır laflar etmiştimKüfür değilBir de kızlarla birazcık yakın oldum sırf o kıskansın diyeBir de bir kızın bacaklarına söz attığımı sandıAksine pek bir şey yokSonra özür diledim sürekli5 gün hiç mesaj atmadım o da atmadıSonra dün mesaj attım
yeniden ilk mesajı ben attımİlk önce hoş güzel konuşuyordukSonra işte hatalarımı söyledi özür filan diledim tanımlama yaptımSonra aniden tamamlanmış ya artık içimde halan bir sevgi vardı onu da bitirdin iyi artk unut beni tm ?BB yazdı
Noldu şu anda ne yaptım dedimO da yaptıklarına say dedi
Anlamıyorum yaAmacı ne bunun?Keza arkadaşın teki de sorduğu süre bir yanım barışmak istiyor bir yanım barışmak istemiyor demişBir de ayrılan o
Bu saatten sonradan ne yapmalıyım arkadaşlarım?
Dün de onun arkadaşı bana söyledi sana msj atamıyormuş diyeEngellemişsin dediBen de cevap yazmadım
yeniden ilk mesajı ben attımİlk önce hoş güzel konuşuyordukSonra işte hatalarımı söyledi özür filan diledim tanımlama yaptımSonra aniden tamamlanmış ya artık içimde halan bir sevgi vardı onu da bitirdin iyi artk unut beni tm ?BB yazdı
Noldu şu anda ne yaptım dedimO da yaptıklarına say dedi
Anlamıyorum yaAmacı ne bunun?Keza arkadaşın teki de sorduğu süre bir yanım barışmak istiyor bir yanım barışmak istemiyor demişBir de ayrılan o
Bu saatten sonradan ne yapmalıyım arkadaşlarım?
Dün de onun arkadaşı bana söyledi sana msj atamıyormuş diyeEngellemişsin dediBen de cevap yazmadım