Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Koprunun Altında Gitar Akorları - Duman

Eski Koprunun Altında Gitar Akorları - Duman
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duman Eski Koprunun Altında Gitar Akorları
Eski Koprunun Altında Gitar Akorları
Duman Eski Koprunun Altında gitar tabları ,

E A E A E A E E E A E
Denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle
E A E A E A E E E A E
Yolumdan dondum kopuyorum bilirsin derdim seninle

D C# F#m Bm D
Denizler aştım geliyorum ister eylen benimle
D C F#m G#m A Bm D
Yuzunu bir gorsem yeter
D C# F#m Bm D
Yolumuz ayrı biliyorum olmeden sonbir defa
D C# F# G#m A Bm D
Belini kavrasam yeter
D C# F#m B D
Hadi gel buluşalım eski koprunun altında
D C# F# G#m A Bm D
Kimseler gormesin
D C# F#m B D
Mehtaba karşı uzanalım eski koprunun altında
G# C# B
Kimseler duymasın

Similar threads

DumanKoprualtı DumanKoprualtı şarkısı DumanKoprualtı şarkı sozu Denizler aştım geliyorum Bilirisin derdim seninle Yolumdan dondum kopuyorum Bilirsin derdim seninle Denizler aştım geliyorum İster eğlen benimle Yuzunu bir gorsem yeter Yolumuz ayrı biliyorum Olmeden son bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sevgililer Gunu şakıları Akor Akor Sevgililer Gunu Gitar Akorları Emirkan & Demet Akalın Sevgililer gunu F#m G Em F#m Ne dağları aştım ne DENİZleri Bm Em G F#m Gozlerinde saklı CennEtim beniM Bm A Beni bir kez cağırırsan G F#m Bin kez gelirim A F#m Dualarım kabul olur A G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Duman Aman Aman gitar tabları Duman Aman Aman Gitar Akorları Aman Aman Gitar Akorları Solo E) B)22232000020222320 G)211121 D)4 A) E) E)00020 B)2223202222320 G)11121 D)4 A) E) E) B) 8 Kere F#m 1 kere E G)12 Sonra 2 kere F#m D)2224 A) E) F#m E Nereye gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gul Ki Sevgilim Gitar Akoru Gul Ki Sevgilim Notaları Gitar Gul Ki Sevgilim Gitar Akorları A E Bu sabah yerini kimler almış D E Diye duşundum kalktığımda F#m C#m D E Hicbiri seni hicbiri beni hicbiri bizi anlamamış A E Bu sabah telefonu hic acmadım D E Caldı durdu aldırmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Dağlar Bağlar Gitar Akorları Duman Dağlar Bağlar gitar tabları Giriş F# F#5 G5 G#5 A5 A C# F#5 G#5 A5 B5 Dağlarda bağlarda ben seni Gordum oralarda A C# F#5 G#5 A5 B5 (x2) Dağlarda Bağlarda ben Seni Optum Buralarda E||| B||| G||43| D|44|44| A|44|2525| E|2525||...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt