Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski MİT Görevlisi: 11 Eylül Saldırısını Önceden Biliyorduk

Eski MİT Görevlisi: 11 Eylül Saldırısını Önceden Biliyorduk
0
112

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
eski-mit-gorevlisinin-muthis-11-eylul-saldirilari-iddiasi-onceden-haberimiz-vardi-1560512575.jpg

11 Eylül tarihinde Yerküre Ticaret Merkezi’nin İkiz Kuleleri’ne El-Kaide tarafından kaçırılan uçaklarla gerçekleştirilen hücuma ait ‘istihbarat eksikliği’ tartışmaları hâlâ sürerken eski MİT hizmetlisi Mehmet Eymür, CIA'e istihbarat verdiğini belirtti.

b05112b5006fe6c82833d25afc0ca55c032a3f49.jpeg

CIA’e evvelden haber verdiğini lakin dikkate alınmadığını söyleyen eski MİT hizmetlisinin açıklamasıysa şu formda oldu:

"11 Eylül'den 40 gün evvel haberim oldu. Biz CIA'ya söyledik, meslektaşlarla haber verdik, pek dikkate almadılar. Bakalım artık tahminen o haber Amerika'da yansır mı ne olur? Olay olduktan sonra bana bu haberi getiren adamla nasıl görüşürüz diye telaşla sordular o hengam. Görüştüler, sonra biz görüştürdük."

İstihbarat kaynağını da isim vermeden açıklayan Eymür "Uyuşturucu işi yapan bir Türk. İsmini verdim lakin yalnızca ismini verdim. Zarar gelsin istemedim. Hala sağ mı bilmiyorum. Daha sonra görmedim hiç. 11 Eylül çok büyük bir şeydi. Binlerce kişi öldü. Kulelerin yıkılması falan… Ben Amerika'daydım o hengam. Bir seri sinema üzere seyrettik" laflarını sarf etti.

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt