iltasyazilim
FD Üye
merhaba yıllar önce ilkokulda beraber okuduğumuz kız arkadaşım bana 3 ay önce facebook üzerinde dostluk isteği gönderdi şimdi arkadaşlarım aralarında lakin bir muhabbet sohbetimiz olmadı şu aralar canım sıkkın hayatımda bir aylaklık hissediyorum o boşluğu bir bayanın dolduracağına inanıyorum hiçbirşey beni mutlu etmiyor içime kapanık biri olduğum için daha önce kız arkadaşım olmadı,1 sefer girişimim oldu onunda sevgilisi çıkınca en ince ayrıntısına kadar boşverdim bu işleri,çok deneyimli değilim bu kızla muhabbet sohbet teklif konularında,esas mesele bu kızı kendime yakın hissediyorum hoşuma gitmeye başladı,anlaşırmıyız anlaşamazmıyız bilmiyorum lakin tahminim yıllar öncesine bakdığımda hatırladığımn kadarıyla iyi efendi bir kız,erkek ardından koşan biri yok yeni cins kızlar gibi,kızla konuşmak istiyorum fakat yıllar sonradan nasıl muhabbete dalarım ne derim nasıl kendimi açıklama edebilirim nasıl teklif ederim hiç bir fikrim değil birazda utanıyorum fiilen yardımlarınızı bekliyorum + rap vericem merak etmeyin teşekkür ederim şimdiden