Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Oyunlarda Donma Problemi

Eski Oyunlarda Donma Problemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Evet arkadaşlar sistemim yeni oyunları kaldırırken eski oyunlarda (2000 öncesi) donma problemi yaşıyorum 10 gb lik oyunları gayet rahat oynarken geçenlerde (eskiler bilir) Populous'u yükledim ama hiç bir oyunda rastlamadığım bir donma sorunuyla karşılaştım bunun sebebi ne olabilir?

Similar threads

Merhabalar daha önceleri bilgisayarımda oyunlarda yüksek performans alırken bu aralar çok kasma problemi yaşıyorum, mesela farcry3 oyununu daha önce yüksek performansta oynarken şimdi en düşük seviyede bile kasıyor Warframe adlı oyunda çok feci bir şekilde kasıyor sistemim şu şekilde İntel i5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhabalar daha önceleri bilgisayarımda oyunlarda yüksek performans alırken bu aralar çok kasma problemi yaşıyorum, mesela farcry3 oyununu daha önce yüksek performansta oynarken şimdi en düşük seviyede bile kasıyor Warframe adlı oyunda çok feci bir şekilde kasıyor sistemim şu şekilde İntel i5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
arkadaşlar öncelikle merhabalar demek istiyorum elimdeki 200den fazla oyundan sadece 3 veya 4ünde problem yaşıyorum yaşadığım problem ise oyunların normal hızından kat kat daha hızlı olarak çalışması bu oyunlar Beowulf The Stolen Freedom Fighters Just Cause Peter Jackson's King Kong...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt