iltasyazilim
FD Üye
Ben 1 yıldır bir kızı seviyorumKız da beni kesin seviyor buna eminimYalnız sevgili değiliz kıza önerge etmedimKızı sevdiğimden belirlenmiş elde etmek istedimKızın adı birincil aşkımın adıyla aynıOnunla 4 yıl beraberdikİngiltere'ye gittiBaşka kızlarla da çıktım ama onu unutamadımBen 3 senedir bu kızın adını ağzıma almıyordumAlmayacağıma da yemin ettimKötü bir ayrılığımız olmadıEğitimi için gittiBu kızda bana okulda yakınlaşıyor fakat ben hiç kıza adını söylemiyorumDurumu çok iyi idare ediyorumHiçbir şey anlamıyorBazen ona dokunuyorumElini tutuyorumBen bu kızdan çok hoşlandımAma arkadaşlarım bu kızın bana layık olmadığını düşünüyorBenim hakkımda çevremdekiler yakışıklı akıllı akıllı delikanlı derler hepDerslerim iyi lakin inek değilimBu kız güzel lakin peşimde daha güzelleri de varÇok akıllı de değilNormal basmakalıp biriDikkat cazibeli bir özelliği yokNeden bilmiyorum onu gördüğüm ilk günden beri onu düşünüyorumNiye seviyorsun bu kızı diye kendime soruyorum fakat cevabını bilmiyorumSadece aşık olduğumu hissediyorumOnu öpmek onunla birlikte almak istiyorum(Başka kızlarla hiç bu değin düşünmemiştim)Eski sevgilimi de bana unutturduBu reel aşk mı?2 saat önce eski sevgilim beni aradıBu yaz istanbula geleceğini söyledi ve benimle eskisi gibi sevgili olmak istermiş gibi konuştuBu kız gelirse beni bitirirPeşimi bırakmazSevdiğim kız bunları öğrenirse yüzüme bakmaz?Daha önce ona hiç eski sevgililerimden bahsetmedimBen kimi seviyorum?Birini bir senedir tanıyorum diğeriniKafam fazla karıştıNe oluyor?Ne Yapmalıyım?