iltasyazilim
FD Üye
Evet 3 aylık bi ilişkim vardı ve bitti bittikten 1 hafta sonra baktım diğer birisiyle birlikteBiz birlikte oldugumuz zamanlar bana demediği şey kalmamıştı işte yok öncekileri aşk sanıyormuşum başlıca aşk senmişsin falan bunları diyordu ve ayrıldıktan 1 hafta daha sonra başka birisiyle birlikte oluyorAyrılma sebebimizi ben bilmiyorum kendisi ayrılmak istedi ben ne değin istemesem de ayrıldık ayrılalı takriben 2 ay oluyor ben sevgiliyken bu kişiyle,fake hesap açıp kendi hesabından eklemiştim haberi olmadan ve derhal onu gizliden takip ediyorum bakıyorum paylaştığı sözlere bana neler dediyse aynısını şuan ki kişiyede diyor benimle birlikteyken ne yaptıysa şuan ancak kişiylede yapıyorBiliyorum bunu demem normal birşey yok şayet lakin bi insan aslında sevseydi ayrıldıktan 1 hafta daha sonra başkasıyla birlikte olabilir miydi bu dek ivedi unutabilir miydi ? Böyle güya benimle birlikteyken fazla yapmacık davranmış duygularımla oynanmış gibi hissetmeye başladım ola ki de öyleydi kendisi fazla profesyoneldir yalan söyleme konusun da fakat ben hepsini anlıyordumBu nedenle acilen bu kişiye aşırı asap oluyorum korku ediyorum böyle ben unutma aşamasın da nasıl acılar çektiysem benden beter olsun istiyorum bana neler çektirdiyse daha beter olsun istiyorum ölsün demiyorum ölmesin fakat bana yaptığını çeksin istiyorum böylece bu kişiden intikam almak istiyorum benimle birlikteyken bana özel fotograflar ve videolar atıyordu bu fotografları ve videoları abisine atmayı düşünüyorum kim oldugumu belirtmeden kardeşinin nasıl birisi oldugunu ögrensin gerçekte bunu kafama koydum belli ki bu kişi o tür kızlardan dı ve daima acı ceken ben oldum artık tahammülüm kalmadı bu tür insanlara ne olacaksa olsun
Ben size başımdan geçen olayı anlattım bir soru sormak istiyorum bu video ve fotografları sadece abisine atarsam bana dava açılır mı
Ben size başımdan geçen olayı anlattım bir soru sormak istiyorum bu video ve fotografları sadece abisine atarsam bana dava açılır mı