iltasyazilim
FD Üye
Slm,ben 35 yıldır evli bir erkeğimeşimle lise yıllarında tanıştımbenim sorunum eşim beni o yıllarda kabul etmedi o sıralarda eşimin sayısız sevgilisi vardı gününü gün ediyordulise baştan başa beni kabul etmedi lakin ben fazla lakin fazla seviyordumdaha sonradan lise bittikten sonradan meslek hayatına atıldımfakat onu hala unutamadımlise bittikten kısa bir zaman sonradan onunla biryerde karşılaştık ben tekrar beraberlik öneri ettim ve oda kabul etti ve çok önemli olduğunu söyledidaha sonra 3 sene görüştük ve sonunda onula evlendimo benden önce çoğu erkekle cinsel birleşme hariç birşeyler yaşadı(fakat bakire)hatta ben lisede onu birçok süre sevgilileriyle görüyordumberaberlik kararı aldıktan daha sonra bana yaşadığı şeyleri anlattı ve bunun sorun olup olmayacağını sordu bende olmaz dedimfakat vakit geçtikçe bu koşul beni rahatsız etmeye başladıiyice sorun etmeye sen ******ydun vs Kelimeler kullanmaya başladımşu an çıldırmak üzereyimo zamanki sevgililerinden çoğunu biliyorumeşimin onlarla yaşadıkları şeyleri düşündükçe çıldırıyorumkafayı yemek üzereyimhatta bundan 5 ay önce benimde bildiğim 3 kişinin eski sevgililerinin çaktırmadan facede fotoğraflarına baktığını gördümbu beni dahada kahrettianlayacağınız kafayı yiyorumne olur yardım edin bana