Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilim bir sans daha istiyor...

Eski sevgilim bir sans daha istiyor...
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 ay once iliskimi bitirmistim, 2,5 yillik bir iliski Artik cok heyecanim kalmamisti, hislerim kaslı degildi Azıcık fazla iciceydik acikcasi Iyi birisi, beni hic uzmedi, kirmadi, biliyorum fakat cok da seviyor ve deger veriyor, evlenmek de istiyor benimle lakin ben ayni seyleri son zamanlarda hissetmiyordum Dun aradi, uzunca konustuk, iliski icinde yaptigimiz hatalarin farkin vardigini, pozitif yakin oldugumuzu, birbirimize birazcık daha ozgur alan birakmamiz gerektigini soyledi Ara Sıra bana boşu boşuna bozlurdu, surat yapardi, sikilirdim bunlardan Bu tur davranislarinin da hatali oldugunu gordugunu soyledi Birbirimize bir sans daha verelim diyor, kirinti bilekalmis olsa cogaltiriz zamanla diyor Istemedigimi, su lahza iyi hissettigimi ve verdigim karardan psiman olmadigimi soyledim fakat tabi cok uzun sure ve beni gercekten cok seviyor, kucuk de olsa bir acaba mi beliriyor insanin kafasinda

Siz olsaniz n'apardiniz ?

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt