Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilim ile aynı okuldayız.

Eski sevgilim ile aynı okuldayız.
0
241

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Malum biliyorsunuz yarın okullar açılıyorLisedeyimEski sevgilimle ayrılmıştık bilmeyenler için kısa özet geçiyorum:

İlgisizdi aralıksız ayrılıp barıştık yaz tatilinde yaz tatilinde hiç buluşmadık 8 ay birlikte oldukEn sonunda bensiz daha mutlusun dedi gittiSonra geri döndü ona karşın kabul ettim bu sefer seni çok seviyorum ama olmaz korkuyorum yeniden ayrılmamızı vs dediÜsteledim istemediSonra tamamlanmış hoşçakal her yerden blokluyorum dedim yapma özür dilerim dediAma çok ağırıma gitti onca şeye rağmen kabul ediyorum seviyorum fakat çıkamam korkuyorum diyorGelse güven de vereceğim benim planlı birisi olduğumu bilir

Bunlar dün oldu

Acilen bundan sonra okulda nasıl davranmam gerekiyor?Yani tenefüste filan gidecek erkeklerle konuşacak ister istememez kafama takılacak hele gider başka biri ile sevgili olursa o kötü koyar

Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum