Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor?

Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor?
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ok seviyordum7 ay çıktık Yaz tatili baştan başa hiç yüz yüze görüşmedik ve ayrılıklarımız oldu fazla artı En sonunda bensiz daha mutlusun deyip gitti Sonradan geri döndü fakat kabul etmedi Korkuyorum dedi Yeniden bırakacaksın aynı şeyler olacak dedi Sonra okul açıldı arkadaşlarından duydum o seni silmiş dediler diye Ben de çektim bir kenara konuştum

Beni seviyor musun dedim evet lakin olmaz dedi Başlyalım dedim güven veririm dedim Hayır dedi Tekrar aynı şeyler yaşanacak dedi Seni fazla seviyorum ama yapamam dedi Başlayalım güven vereceğim söz veriyorum dedim(fakat karşımda eski gamze yoktu) Sonra veda etmek istedim elimi uzattım tutacak gibi oldu sonra hayır deyip gitti

Sonra mesaj attı telefonuma bir kaç gün dost olarak devam edelim güvenirsem başlayalım dedi Kabul ettim Lakin eski Gamze değil karşımda eskisi gibi güzel konuşamıyoruz Okulda hiç konuşmuyoruz güya dost olarak devam edeceğiz arkadaşları kızıyormuş benimle konuşmasına Haber gönderdi birisi ile Okulda her tenefüs onu bakmak için dışarı çıkıyorum onun bana bir kere bile baktığını görmedim Her tenefüs gözüm onu arıyor Olay bu

Ne yapmalıyım sizce? Ya okula gitmek cefa gibi oldu bundan böyle

Anekdot:profilden nedeniyle lütfen önyargılı davranmayın

Similar threads

Malum biliyorsunuz yarın okullar açılıyorLisedeyimEski sevgilimle ayrılmıştık bilmeyenler için kısa özet geçiyorum: İlgisizdi aralıksız ayrılıp barıştık yaz tatilinde yaz tatilinde hiç buluşmadık 8 ay birlikte oldukEn sonunda bensiz daha mutlusun dedi gittiSonra geri döndü ona karşın kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Bir sevgilim vardı 9 ay mı ne çıktık en sonunda yaz tatilinde bittiHep ayrılıp barışıyorduk sebebi onun pervasız benim çok ilgili olmamdıHer şey ortak sonucta Buluştuk ağladımSeni seviyorum bitirmeyelim dedimAma bensiz daha mutlusun dediDaha fazla üzülüyoruz dediKusura bakma dedi gittiÇok acı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
öncelikle şunu belirteyimBu aralar çok konu açtım farkındayım fakat bu konuda kendimi geliştirmeyi kafama koydum bu yüzden açiyordum merak etmeyin bu konudan sonra böylece kohu acmayacagim hm sizin de kafanız karışmamış olur Bir kız vardı ayrilmistik 8 ay mi ne çıktık her ayridligimizda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Merabalar yeni aza oldum itiraf etmeliyim ki sırf kâğıda dökmek içindi Neysee başlıyım ben o güne dek kimseyi sevmemiştim arkadaşlarım bana özenirdi mutluyum diye aşk diye bi şeyden haberim yoktu herkesle yalnızca dalgasına konuşurdum bir sürü arkadaşım vardı fakat yakın 34 taneydi biri kızdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt