iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 25 Yaşındayım şuan ve 19 yaşında bi sevgilim vardı aramız fazla ama fazla iyiydi sonra bazı nedenlerden nedeniyle ilişkimize son verdik ama dostca ayrıldık ve yaklaşık 4 aydır çok iyi bi arkadaşlığımız var ben onu çok seviyorum bunu biliyor ama ne o nede ben bu konuyu açmıyoruz birbirimize yanlız 2 aydır okula başladı dışardan okuyor ve bir işe başladı part time 1 aydır biraz ilginç davranıyordu lakin her gün beni görmeden yapamıyordu 2 gün önce bana bişi söledi ben dedi nasıl oldu lakin bilmiyorum 1 aydır kendimden yaşca büyük (+20 gibi bi rakam öle ufak tefek bi yaş aralığıda değil dağlar değin büyük bi yaş ) kişilerden hoşlanıyorum nasıl oldu bilmiyorum diyo ama değiştiremiyorum bu düşüncemi diyor 2 gündür deli gibi konuşuyorum onu bana beni bu durumdan kurtar dedi fakat elimden geleni yapıyorum sinirden herşeyi düşünmeye başladım ve paranoya oldum resmi olarak kafamda kurgular kuruyorum düşündükçe çıldırıyorum napıcağımı bilemiyorum ilk önce bu duruma düştüm benden başka bilen kimsede değil ve bilmesini isteksiz olarak halletmek istiyorum ilk kez böle bişi için destek istiyorum birilerinden sizce naapmalıyım lütfen düşüncelerinizi paylaşın benimle !