iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben daha önce de konu açmıştım ama her şey yeniden başladı Bundan Böyle dayanamıyorum pek şey yaşadık ama her defasında beni terkeden oydu lakin en sonunda dayanamayıp ben ayrıldıktan sonradan çılgın ane aşık oldu iddiaya göre Ayrılalı 2 yıl oldu neredeyse Bu sürede onlarca kız değiştirip değiştirip bana döndü Kabul etmedikçe de açgözlülük mı yaptı anlamadım Aramızdaki tüm iletişimi koparmak istiyordum Ama hiç birine yanıt vermediğim halde,hergün onlarca mesaj atıyordu ve kendine hasar vermekle tehdit ediyordu Ki yaptıda,ama neyse ama kurtuldu Neyse bu olaylarında üzerinden aylar geçti Son bir kaç haftadır mesajlar atıyordu lakin sadece sözler falan yani özel bişey yazmıyordu Dün tekrar bi mesaj attı uzun uzun beni sevdiğini yazmış ve sonuna da
'ya kendimi öldürücem bundan böyle veya bu şehirden gidicem' demiş Beni de son kere görmek istediğini belirtmiş Ne yapacağımı şaşırdım bundan böyle her gün bu korkuyla yaşamak beni çok yıprattı 18 yaşındayım ve çocuk yaşta yaptığım bir saçmalık beni bu hallere getirdi Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum Kendini öldürür mü bilmiyorum, lakin daha önce hastaneye kaldırıldı intihar girişiminde bulunup Yine yapar Lütfen yardımcı olun,fiilen çaresizim artık Anlatmayı denedim,anlamadı Arkadaş kalalım dedi kabul ettim,onuda beceremedi Sonra da ekstim bende hiç bir mesajına cevap vermiyordum lakin dün attığı mesajda ne düşüneceğimi şaşırdım Aileside o kadar ilgili değil zaten onunla
'ya kendimi öldürücem bundan böyle veya bu şehirden gidicem' demiş Beni de son kere görmek istediğini belirtmiş Ne yapacağımı şaşırdım bundan böyle her gün bu korkuyla yaşamak beni çok yıprattı 18 yaşındayım ve çocuk yaşta yaptığım bir saçmalık beni bu hallere getirdi Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum Kendini öldürür mü bilmiyorum, lakin daha önce hastaneye kaldırıldı intihar girişiminde bulunup Yine yapar Lütfen yardımcı olun,fiilen çaresizim artık Anlatmayı denedim,anlamadı Arkadaş kalalım dedi kabul ettim,onuda beceremedi Sonra da ekstim bende hiç bir mesajına cevap vermiyordum lakin dün attığı mesajda ne düşüneceğimi şaşırdım Aileside o kadar ilgili değil zaten onunla