iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar uzun zamandır eski sevgilimle konuşmuyoduk yine de ben konuşmaya çalışıyodum fakat o cevap vermiyoduen son dün gece msj attım dedim cevap ver yahut karşına çıkarım die oda msj attı işte dedi tmm az bi işim var saat 1 de msj atıcam sana dedi saat 1 olmadan msj attı konuşabiliriz hemen die ilk bşta halını hatrını sordum işte snra benim diceklerimin bi kısmını o dedi evet zamanında birbirimizi sevmiştik mutluydum ama senin uyuşturucu olayından sonradan ayrılmak istedim dedi ola ki kendini düzeltirsin diye ama sen bana yokluğunda deha bana hasar verdin ( ayrıldıkdan sonradan bayağa tartışmalarımız olmuştu ) şayet ark kalsaydık birşeyler her yerde alevlenebilirdi falan dedi işte bende dedim artık merak etme bundan böyle tartışma gürültü istemiyorum bende akıllandım bundan böyle falan dedim herşeyin birincil baştaki gibi güzel olmasnı deil dahada güzel olması için burdayım dedim oda umarım yalan sölemiosundur falan dedi işte bnde dedim mrk etme artık barışma istiyorum dedim herşey eskisinden daha hoş olcak dedim oda tmm dedi o zman barışalım dedi normal ark olarak bende tmm dedim braz zamana bırakalım herşeyi ola ki tamamen düzelir dedim oda görcez dedi uyumam lazım yarın görüşrüz dedi işte bende dedim konuşsak ii olrdu falan oda dedi başım ağrıyo yarın msj atarım sana dedi
benim sorum ise şu acaba benden korkutuğu için mi baştan ark oldu çnkü benden korkuodu ters bişe yapcam die bide gerçekte uykusu var diemi uyudu yksa başından salmak için mi ole dedi yarın msj atmassa ben napmalıyım bide en önemlisi bu aşkın yeniden alevlenmesi için neler yapmalıyım fazla önemli o benim için nolursunuz hatalarımı bundan böyle düzeltmek istiyorum
benim sorum ise şu acaba benden korkutuğu için mi baştan ark oldu çnkü benden korkuodu ters bişe yapcam die bide gerçekte uykusu var diemi uyudu yksa başından salmak için mi ole dedi yarın msj atmassa ben napmalıyım bide en önemlisi bu aşkın yeniden alevlenmesi için neler yapmalıyım fazla önemli o benim için nolursunuz hatalarımı bundan böyle düzeltmek istiyorum