Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski SevgiLimin Doğum Günü....

Eski SevgiLimin Doğum Günü....
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkeze merhabalar ;

Arkadaşlar eski sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ve kutlamak istiyorum derhal dögün günü'ün oldugu tarih tenefüsde öpsem yorumlara tarafından değişir daha sonra (dogum günün kutlu olsun) diyip güL versem ? bana göre dogum günün kutlu olsun çok sağde fazlada iyi bi anımız olmadı sizce Ne diyipde , ne söyLeyip de dogum gününü kutliyim söyLicek birşey bulamıyorum

bundan 1 önce 40 GÜNLÜK bir ilişkimiz vardı o gün bugun hiçde konusmadık yukarda'da dediğim gibi artı güsel anımız'da oLmadı yalnızca okulda görüşebiliyorduk çünkü

Sizce ne diyip ya da ne söyLiyip kutlamalıyım ? ya da kutlamamaLımıyım lakin kutlamak istiyorum ,

kızı seviorum

Similar threads

Mrb arkadaslar Şuan pek berbat durumdayımki , çıktığım var lakin sevmiyorum eski çıktığımı unutamama gibi bir koşul laf konusu Çıktığım kız beni çok içten seviyor ve yarın doğum günüm bir sürü plan,acele içinde Benimse umrumda değilO kadar durgunum ki anlatamam Çevremdeki herkesi kırıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
benimki tasa değil ama sizlerden düşünce olmak istedim sizce erkek arkadaşıma doğum günü için ne yapabilirm? değişik özel birşeyler olsun istiyorum bana us verirseniz sevinirim ayrıca hediye hemde kutlama konusunda önerilerinizi bekliyorum şmdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Birbirinden Güzel Doğum Günü Konulu Şiirler Doğum Günü İle İlgili Şiirleri Güzel Doğum Günü İle İlgili Şiir Doğum günleri keza sevdiklerimiz için keza de kendimiz için son derece manâlı günler meleklerbirbirindenguzeldogumgunukonulusiirler5c5565ae9a8a2alt Bu günlerde hatırlanmak ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arkadaşa özel komik doğum günü mesajları http:forumbilgilihocamcomforumimagesarkadasaozelkomikdogumgunumesajlari5ad0cc179ed05 Dogum gunu kutlu olsun her zaman boyle melekler doğsun Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın Iyi ancak doğdun Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
296
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt