Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilimle aram :(

Eski sevgilimle aram :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet beyler
Kusura bakmayın konu bura açılır mı bilmiyorum fakat lütfen yardımcı olun

Eski sevgilimle aramız basmakalıp bi kötü olmuştu ve ipler kopma noktasına gelmiştiBirbirimizle oldukça bir küfürleştikEn yakın arkadaşımıda bunun yanında ajan olarak gönderdim ve her şeyi öğrendimMeğerse kız beni dövdürtücekmiş Lakin bunu bana söylememesini istedi evet beyler ne yapmam gerekiyor şimdi lütfen yardımcı olunSaçma sapan yorumlar istemiyorum kafam çok karışık

Similar threads

Evet arkadaşlar eski sevgilim ve ilk sevgilimdi 4'cu sınıf'a geçmiştim bizim mahallede oturuyordu ve köylümuz oluyordu kendisi buradan taşınırken çıkıyordük yanlız bağları koparttık ayrıldık yani ben 3sene onu bekledim sonradan unuttum bi gün face'den denk geldi ekledim 8'e geçmiştik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ii geceler arkadaşlar konuyu açarken çekindim kızlar bu konuda o kadar başlık açmıyor diye lakin olsun benim durumum birazcık girift o yüzden önce kendi yaptıklarımı sonra erkek arkadaşıma yaptıklarımı anlatıcam fazla uzun oldu lakin lütfen okurmusunuz yardımlarınıza ihtiyacım var geçen sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
ilk olarak herkese merhaba azıcık uzun azıcık değişik bir hikayeyle karşınızdayım Öncelikle 19 yaşında bir gencim İstanbul'da yaşıyorum Geçen yıl mayıs ayında bir kızla tanıştım Yani aslında hoşlandım pek tanıştım Benim eski okulumdan kendisi Eski okulumdan tanıdıklar olduğu için kıza yanaşmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
efendiler, ahkam kesmek haddime değil, yalnızca öğüt veriyorum ben bunları da böylece görün isterim öyle fazla forumda bu konular hakkında pek fazla şey yazılıp çiziliyor, bu konu üzerine kitaplar filan çıkarılıyor, halk önemli ciddi kafa yoruyorlar bu konular, yani kadınları çakmakya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt