Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilimle benzer sınıftayım

Eski sevgilimle benzer sınıftayım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba ben 16 yaşındayım ve 11 sınıfa' geçtimBenim problemim eski sevgilimle benzer sınıfta olmamBiz sevgili olmadan önce fazla yakın iki arkadaştık ama daha sonra işler değişti ve çıkmaya başladıkAma sevgili olarak anlaşamadığımız için 1 ay daha sonra ayrıldık ama ayrıldığımızda birbirimizi hala seviyorduk ve ayrılığı konuştuğumuzda bana beni sevdiğini fakat böyle bir yere varamayacağımızı söyledi ve ayrılmaya karar verdikAyrılalı 4 ay oldu fakat sınıfta birbirimizle hiç konuşmadıkŞimdi 2 yıl her tarafında aynı sınıfta olacağız ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorumOnunla her yerde beraber olmayı çok istiyorum fakat bu artık imkansız gibiAynı zamanda sahip olduğumuz arkadaşlığı da özlüyorum ve bu kadar yakın bir arkadaşımı kaybetmek beni keza üzüyorŞimdi ona aleyhinde nasıl davranmalıyım yani baştan dost yapabilmek için ? ve diyelim ki her yerde dost olabildik sevgili olduğumuz zamanların ve daha önceden bastırılmış duyguların etkisiyle her tarafta birşeyler olabilir mi ?

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt