Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski sevgilimle buluşucam (Acil)

Eski sevgilimle buluşucam (Acil)
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
önceden bir konu açmıştım haberdar olan bilir bilmeyenlerde okusun lütfen

http:www2019comaskdoktorunuzimlutfenhtml

hemen ben sonunda kızı buluşmaya ikna ettim yarın buluşucaz ana amacım barışmak fakat bu fazla zor sizce ne yapmalıyım? fazla pozitif vakti değil sanırım pozitif konuşamıcaz

onu çok seviyorum barışmak istiyorum sizce nasıl ikna ederim onu barışmaya?

(eski konuyu okuyun mutlaka, ayrılıkta benim bir suçum değil)

SONUÇ

buluştuk kalabalıktık benim arkadaşlarım ve onun arkadaşları da vardı gayet normal bir şekilde selamlaştıkbşlarda fzla konuşmadık başlıca gürültüsüz biriyimdir bi de fazla stresli oldğumdan fazla artı konuşamadımdaha daha sonra kızı çektim kenara konuştumdedim nden msjla ayrıldın? o da dedi işte bunalımdaydım falan filan sebeplerini sordum ayrılmamızın fakat senle bi alakası yok diyip diyip durdu (yalan söylüyor ayrılığımızın sebeplerini ben biliyorum az çok) onun gözlerinin içine baktım ve onu çok sevdiğimi onunla tekrardan başlatmak istediğimi söyledimkabul etmedinedenini sordum yürümez dedi ben bi defa soğudum mu bi daha olmaz dedikafam çok karışık dedi bende ona açık konuş diğer birimi var dedim ben başkasından hoşlanıyorum dedio lahza yıkıldım ama açıkçası fazla ta inanmadım çünkü müşterek arkadaşımızın böyle bi durumdan haberi yok neyse tmm o zman lakin sen yinede düşün dedim ısrar ettim çok üzerine gitmeden tmm düşüncem dedibu kızın kız arkadaşı beni kenara çekti sordu noldu diye bende dedim hoşlandığı varmış, o da dedi yalana bak yok pek bişey bnm bildiğim kadarıylabende inanmadım ztn dedimnyse ordn kalktık bşka bi yere gittik arada yine konuştuk(giderken birincil kere giyinip gitmiştim) dedim işte senin için herşeyi yaparım flanarkdş flanda konuştu hani bi talih daha ver o seni çok seviyo flan dedi, benimki düşüncem dedi gene sonradan ordandakalktık herkes dağıldı ben eski sevgilimle başbaşa kaldım her zamanki takıldığımız parka gittik orda oturduk azıcıkhavadan sudan konuştum,eski anılarımızdan söz ettimonu çok özlediğimi söledim kızda şehvetli bi parça açtı telden, onu bana atmasını söledim attı aradan birazcık zman geçti kzın uykusu geldi eve gitçm dedi tmm bırakayım mı eve dedim istemedi, fakat azıcık onunla yürüdüm daha sonra da yeniden dedim bi düşün diye tmm dedi arada haberleşiriz dedim tmm dedi tokalaşıp ayrıldık bu kadar

sahiden baskı bir röportaj oldu bnim için bnden msjla ayrıldığı için ayrıldıktan sonraki halini hiç görmemiştim birincil defa dün gördüm işte görüşmeyeli takriben 1buçuk ay olmuştuonu pek özlemişimki anlatamam acı doymuş bir deneyim oldu benim için fakat bi bakıma da iyi oldu sevdiğimi baştan görmüş oldum

aradan 1 hafta geçti ve fiilen başkasından hoşlandığını ve benimle bir daha çıkmayacağını söyledi ben feci derecede yıkılmış oldum ayrılalı 3 ay olmasına karşın çektiğim acı da bir türlü geçmiyor

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt